P. C. Roberts: Amerika věčně ve válce

Za své filmy byl filmový tvůrce Oliver Stone vyznamenán už dvanácti cenami Americké filmové akademie. Avšak ani toto vynikající renomé mu nedokázalo zajistit podporu, kterou hledá pro zafinancování svého plánovaného filmu kritického vůči jedné z amerických válek. „Jestliže točíte tento druh filmů, nemůžete žádnou podporu čekat“, řekl Stone a dodal, že svým nesouhlasem s americkou oslavou válčení na sebe přivolal „ekonomickou cenzuru“.

Hollywood provozuje tedy stejnou cenzuru, jako provozují CNN, New York Times a všechny další prestitutky fandící válkám. K čemuž Stone poznamenává, že se nikdy nic nedovíme o názorech těch zemí, které jsme si označili za „hrozby“, jako jsou Rusko, Čína, Severní Korea, Írán a Venezuela.

Plně pro války jsou i Demokratická a Republikánská strana. Demokraté dokonce nedovolili své člence americké sněmovny reprezentantů Tulsi Gabbardové vystoupit na mítinku v městské hale v New Hampshire, Důvod? Staví se proti válkám.

Stone soudí, že fakt, že demokratičtí vůdci jako Hillary Clintonová a Joe Biden jsou stejně nadšenými příznivci válčení jako je Dick Cheney a sionističtí neokoni, dokazuje, jak hluboce se už Amerika ponořila do válečné psychózy. Jak Putin řekl v rozmluvě právě se Stonem: „Nezáleží na tom, kdo je prezidentem USA. Politikou Washingtonu zůstane hegemonie získaná prostřednictvím válek“.

Trump prohlásil, že chce Ameriku válek zbavit. Řekl také, že bude normalizovat vztahy s Ruskem a že stáhne americké vojáky ze zemí, do kterých je vyslali předchozí američtí prezidenti Bush ml. a Obama. Pod tlakem aféry Russiagate a impeachmentu však pro svou politiku nenašel podporu mocné izraelské lobby, a jsou to dnes právě židovští členové Demokratické strany ve sněmovně reprezentantů, kteří nejaktivněji usilují o to, aby byl svého úřadu procesem impeachmentu zbaven. A též většina falešných svědectví a výpovědí proti Trumpovi vychází ze stejného tábora.

Trump však nicméně pokládá své presidenství na oltář své služby právě státu Izrael. Nedávno prohlásil, že se stáhl z mezinárodní jaderné dohody s Íránem, protože to od něj vyžadoval Izrael.

„Jak každý ví, udělal jsem toho pro Izrael hodně“, řekl 20.ledna t.r. jásajícímu proizraelskému publiku v Bílém domě. „Přestěhoval jsem americké velvyslanectví do Jeruzaléma, uznal jsem Golanské výšiny za území Izraele, a co je pro Izrael nejdůležitější, vycouval jsem z jaderné dohody s Íránem“.

Podřízenost Ameriky vůči Izraeli je z těch slov zřejmá. A proto též bude americká válka za nekonečné zájmy Izraele na Středním východě donekonečna pokračovat.

Zdroj: Paul Craig Roberts

Vybral a přeložil Lubomír Man

 

 

 

 

0 0 hlasy
Hodnocení článku
Platby

Líbil se vám článek?
Přispějte, prosím, redakci OM na č. ú. 2900618307/2010, nebo přes následující QR kódy.

QR platba 50 Kč

QR platba 50 Kč

QR platba 100 Kč

QR platba 100 Kč

Odebírat
Upozornit na
20 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
Patrik
Patrik
6. 2. 2020 10:07

„Pod tlakem aféry Russiagate a impeachmentu však pro svou politiku nenašel podporu mocné izraelské lobby, a jsou to dnes právě židovští členové Demokratické strany ve sněmovně reprezentantů, kteří nejaktivněji usilují o to, aby byl svého úřadu procesem impeachmentu zbaven. A též většina falešných svědectví a výpovědí proti Trumpovi vychází ze stejného tábora.“ P.C.Roberts mi opět jednou potvrdil, že je člověkem globalistů – jeho článek není ničím jiným, než podporou antisemitismu, který je dnes (opět) pro globalisty tolik žádoucí (a nejedna „alternativa“ antisemitismus podporuje seč může) . Je zcela logické, že Putin na to nedávno reagoval tak, jak reagoval: „Izrael je… Číst vice »

Patrik
Patrik
6. 2. 2020 10:20

Oprava: „V posledním videu Pjakin m.j. říká, že Putin akcí „Sulejmání“ oddálil naplánovanou roli Arménie“, správně má být „V posledním videu Pjakin m.j. říká, že TRUMP akcí „Sulejmání“ oddálil naplánovanou roli Arménie“. A když už ještě píšu, tak protiizraelská hnutí Hamas i Hizbaláh jsou placena Británií a potřebuje Putin jít na ruku Británii? Pro potvrzení je tady nedávná informace, že Británie se přidala na stranu světa a OSN a Trumpův plán o řešení vztahu „Izrael – Palestina“ kritizuje, cituji: „Britský list The Times napsal, že Trump sice tvrdí, že světoví politici včetně britského premiéra Borise Johnsona ho podpoří, ale fakt,… Číst vice »

Patrik
Patrik
6. 2. 2020 10:37

PS: Už dlouho mě nepřestává udivovat, jak všichni kritici EU jsou ve věci Palestiny (Koránu) jednotně na straně EU (a OSN a globalistů) a jak jsou všichni na vlně proti Izraeli (Bibli) . Přičemž jim vůbec nedochází, že antisemitismus je zopakováním historie jako tažení proti Rusku (a Slovanům), rozdíl je jen v tom, že předtím to byl antisemitismus jako cesta proti tzv. židobolševismu, nově je to islámský antisemistismus – stále ale jde o cestu proti Rusku.

Aleš
Aleš
6. 2. 2020 13:28

Patriku: Stejně tak jako chorobnou nenávist vůči Rusku cítí někteří Rusové, tak to samé je mezi Izraelci. A mnoho z nich stojí za ničením mírového procesu.
Prolínání zájmů je vidět pěkně v Sýrii, kde pravděpodobně podobné síly z Izraele útočí na Assada téměř v součinnosti s novodobým Hitlerem Erdoganem.
II. světová byla především aktem genocidy proti Slovanům a až v druhém sledu proti židům.

Dana
Dana
6. 2. 2020 16:38

Na Oli Stona s jeho valecnymi filmy nebylo mnoho lidi zvedavych uz driv, mimo popletenych mirovych aktivistu a socanu. Ta vyznamenani si davaji liberalove sami mezi sebou. Sranda je, ze hlavni sponzor jeho filmu byl hollywoodsky producent Weinstein, ktery je ted souzen za znasilnovani. I kdyz je zrejme Weinstein kanalnik, tak nova hysterie kolem MeToo ho semlela a bude zruinovan. :-) Stone uz nema podporu ani u progresivnich umelcu, co jsou socialisticky zamereni. Prumerny American se bavi, -vyborne, jen at se v Hollywoodu navzajem pozerou. Dedukovat, ze Spojene Staty jsou pod uplnym vlivem Israele je samozrejme blbost, protoze zajmy Izraele… Číst vice »

Gatta
Gatta
6. 2. 2020 16:55

„Dedukovat, ze Spojene Staty jsou pod uplnym vlivem Israele je samozrejme blbost, protoze zajmy Izraele a USA jedno jsou. Je to uz dlouhodoba symbioza..“ Tak tahle věta mě opravdu pobavila. :-) Asocioval se mi jeden starší vtip: Potkají se dva v chlapi hospodě a jeden povídá: – Představ si, že moje žena včera přišla, že chce nový kožich. — A co ty na to? – Já že ne, ona že jo a tak pořád dokola – celý večer jsme se dohadovali, ale nakonec jsem měl poslední slovo já. — Jo, a cos ji řekl ? – Tak si ho teda… Číst vice »

Gatta
Gatta
6. 2. 2020 16:59

U sledování toho 100% přesvědčivého Pjakina je důležitá jedna věc – hlavně u toho nezblbnout.

orinoko
6. 2. 2020 17:29

V émerice se cosik děje s důchodový fondem. V jednom státě … Iowa? … ale není zřejmé, o jaký fond jde. Ale když jde o emeriku , tak asi o nějaký privát fundation. Článek je plný grafu, ale výsledky jaxi necitelne. Mohl bych dát odkaz, ale nezobrazuje se mi. Holt emerika. Fond bude snižovat úrovně penzi , ale i tak asi za 11 let bude na hraně BANKrotu. Nějaké špatné investice , či co. Vy nám dejte, a my to prosereme. Světový Hollywood… Už jsem to sem psal. Koukněte NATO obcas. Tam se neudeje dialog, aby při něm jeden zvanil… Číst vice »

Patrik
Patrik
6. 2. 2020 18:30


„Světový Hollywood“ – Hollywood je Chabad a přes Weinsteina tam hoří Ukrajina, hlavní centrum Chabadu v Dněpropetrovsku, které postavil Kolomojskij
https://naseveru.org/2019/12/20/svata-valka-zide-izrael-biblicka-kultura-a-krvave-uplnky-druha-cast/

Patrik
Patrik
6. 2. 2020 18:46

Aleši, tato věta: „II. světová byla především aktem genocidy proti Slovanům a až v druhém sledu proti židům“, s tím naprosto souhlasím. Hitlerův antisemitismus byl ve skutečnosti jen nástrojem, jak zblbnout celou Evropu tak, aby své tažení na Slovany (Rusko a ruské zdroje) vedl jako boj proti tzv. židobolševismu. A historie se opakuje a současný antisemitismus je o tom samém, jen je doplněný o islámský antisemitismus tak, že je namířen nejen proti Slovanům, ale celkově i proti všem křesťanům. Spouštěčem tažení na Rusko (a Slovany a křesťany) se má stát likvidace Izraele (anebo taky likvidace židů na Ukrajině), přičemž likvidací… Číst vice »

Dana
Dana
6. 2. 2020 20:18

Adolf Hitler mel vizi nadcloveka(ubermensch) nemecke arijske rasy, ktera bude vladnout svetu. Cetne archivy ukazuji, ze po vyhubeni Zidu by prisli na radu i Slovani, takze nerozumim ceskym nackum, co horuji pro nacismus. Ledaze by se necitili zapadnimi Slovany a pristoupili, pokud by meli milostive povoleni od Treti Rise, na definitivni ponemceni. . Nenavist ke vsemu zidovskemu se projevuje v historickych epochach ruzne, posledni dobou to aktivizuje predevsim islamska ideologie. Uz ve druhe svetove valce se Jeruzalemsky mufti bratrickoval s Hitlerem. Jedna z nehprodavanejsich knizek v arabsko-muslimskem svete je Mein Kampf. Nekteri muslimove , i potomci emigrantu v zapadni Evrope… Číst vice »

Botičky od Diora
Botičky od Diora
7. 2. 2020 9:11

Nejhorší je, když zoufalý, ale dobře placený polovzdělanec typu LGBT-„dana“ si vezme do palice, že úroveň jeho znalostí je natolik vysoká, že mu dává právo poučovat druhé. Povážlivé na tom ovšem je, že ten (ne)tvor svým fantaziím sám věří a domnívá se, že on jediný má patent na rozum a že svými bláboly spasí svět… Za posledních 75 let Spojené státy neutratily dolar na obranu, protože se nikdo ani nepokusil napadnout zemi. Peníze šly v podstatě jen a jedině na financování vojenských operací v jiných státech. Jejich cílem bylo zachovat americké impérium. Skutečnost, že USA vynakládají peníze na armádu a… Číst vice »

Dana
Dana
7. 2. 2020 20:09

Zdejsi Boticky se brouzdaji v hovinkach a pak se stava, ze podle sebe soudi druhe. Velmoci maji holt tu vlastnost, ze se mohou realizovat v jejich zajmu. Prskat na velmoc je jen k zabave pozorovatelu, pac cim vetsi komplex menecennosti, tim vetsi vztek a pisteni. . Zvlast zabavne je, ze kdyz nejsou protiargumenty, tak tema nacismu u palestinskych muslimu je zamerne odkloneno na americkou vojenskou angazovanost. Ja nemusim nic odklanet, protoze pisu sve nazory, nemam patent na rozum a me prispevky jsouu ciste subjektivni. Nikoho nepoucuji, pisi znama fakta, ktere si muze kazdy overit na internetu. Mame Google, vime ?… Číst vice »

orinoko
7. 2. 2020 20:32

Tak tohle je hlina. … Velmocí mají vlastnosti. Velmocí mají akorát hovno, ty lejno. Velmoci chtějí jen zrat, pokud je jejich pohonem pud hromadění , místo pudu sebezachovy. Slavný kapik musí expandovat, jinak chcipne. Už teď ten duck, duck, duck do miKROFONU krafe , že musí být na Marsu prvni. Umí si nějaký emi debil představit , že je posledni? Ale neumi! Pricemz právě o to teď bezi. Svět se tlačí jinými směry jako voda, která hledá nové reciste. My tady vůbec netušíme, v jakém průseru se Émerika nachazi. Kdyby tomu tak nebylo, tak tady nemusí nějaký povýšeny český emi… Číst vice »

Bety
Bety
7. 2. 2020 22:46

Amerika je vždy v právu, protože si to právo udělila a proto je vždy v právu….
Tímhle kolečkem tu Dana vždycky protančí a nic jí na něm nepřipadá protiprávní
ani nečestné.
A jak má tím dokolečka dokola zamotanou šišku, tak si nějak nepovšimla, že se to
zbytku světa (o moc větším než USA) už pěkně zajídá.

Dana
Dana
7. 2. 2020 22:51

Znacka Orinoko je pro mne dalsi krecek v akvariu, ktery je presvedceny, ze ma NADHLED nad svetovym dejem. Do diskuzi pridava vsemozne konspirace a ventiluje si frustrovanou nenavist, casto i proti svym spoluobcanum, je primitivne nasraty na cely svet. Nejvice na Emeriku. Rad rozsiruje poplasne, ci „tajemne“ zpravy coz zvyraznuje hulvatskym projevem, aby se zviditelnil. Holt ten NADHLED se projevuje ruzne a ja miluji svobodu slova. Ale ocenuji, ze prichvatal pos.. botickam na pomoc, zrejme citi muznou solidaritu a chtel podporit souputnika. Dojemne. Teda podporu spolubojovnika do doby, nez padne imperialisticka JU ES EJ a s ni i “ imperiální… Číst vice »

Dana
Dana
7. 2. 2020 23:20

Bety napsal Amerikaje vždy v právu, protože si to právo udělila a proto je vždy v právu…. Tímhle kolečkem tu Dana vždycky protančí a nic jí na něm nepřipadá protiprávní ani nečestné. A jak má tím dokolečka dokola zamotanou šišku, tak si nějak nepovšimla, že se to zbytku světa (o moc větším než USA) už pěkně zajídá. Bety, tak se ciny Ameriky nekomu zajidaji. No a co ? Neni na svete clovek ten, aby se zachoval lidem vsem. Protesty od nepratel Ameriky sleduji uz padesat let, viz regulerni paleni americkych vlajek nebo teroristicke utoky, ktere jsou nekde nazyvany partyzanskymi akcemi.… Číst vice »

valouch
8. 2. 2020 0:29

Iniciativni blbec horsi nez tridni nepritel.
Poturcenec horsi Turka.
Naveky kolaborantem.

Bety
Bety
8. 2. 2020 9:39

Dano, zase mlžíte. Právo Ruska bude platit v Rusku a na to má každý národ
skutečně právo. My občané České republiky také těžce neseme, že se máme
podřizovat každé blbosti z Bruselu, třebaže je pro nás nevýhodná – a nejsme
velmoc.
A proti právu silného klacku by se měl vzepřít každý slušný člověk, což vy
zcela zřejmě nejste – vaše názory i vaše invektivy proti diskutujícím o tom
svědčí.