Hlavní obsah

Písničkář Láska a Mirka Miškechová nemají Nic moc společnýho

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Písničkář Láska vydal loni dva singly a při sedmdesáti koncertech hrál na mnoha místech republiky. Aktuálně spojil síly se slovenskou zpěvačkou Mirkou Miškechovou a nazpívali spolu duet s názvem Nic moc společnýho. Vznikl k ní i videoklip, který má na Novinkách.cz premiéru.

Klip k písni Lásky a Mirky Miškechové nazvané Nic moc společnýhoVideo: archiv Lásky

 
Článek

„K Mirce nevedla krátká cesta. Hledali jsme s producentem Thomem poměrně dlouho někoho, kdo by svou přítomností na nahrávce vystihl text - nemáme nic moc společnýho, až na to, že jsme oba stejný. Pak jsem náhodou zaslechl Mirku v písničce se zpěvákem Spokem Kramárem a bylo rozhodnuto,“ prozradil Láska.

„Musím říct, že se mi zpočátku do dalšího duetu nechtělo, ale Láska mě přesvědčil svou příjemnou energií a nadšením pro celý projekt. Rovněž mě zaujaly píseň a příběh videoklipu. Nějak jsem vycítila, že natáčení bude nesmírná zábava. A nemýlila jsem se,“ řekla Miškechová.

Píseň se natáčela v Čechách, na Slovensku i v Anglii a podílelo se na ní devět hudebníků „Základy jsme znovu natáčeli v mém Studiu I v Hradci Králové, další nástroje obstarali například baskytarista Marek Bero, členky Police Symphony Orchestra či pianista Ondřej Potužník. Textově opět vypomohl David Konopáč. Nebyl to krátký proces, natáčelo se s přestávkami už od října 2019,“ říká producent Thom Fröde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám