Fotbalový trenér Weber podepsal v Mladé Boleslavi novou smlouvu. Středočechy povede do června 2022

Fotbalisty Mladé Boleslavi bude i nadále trénovat Jozef Weber. Středočeský celek, kterému po podzimní části první ligy patří páté místo, s koučem prodloužil smlouvu o dva roky. Klub o tom informoval na svých internetových stránkách.

Tento článek je více než rok starý.

Mladá Boleslav Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalový trenér Jozef Weber

Fotbalový trenér Jozef Weber | Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Devětačtyřicetiletý Weber přišel do Mladé Boleslavi předloni v únoru, kdy vystřídal odvolaného Dušana Uhrina mladšího a tým převzal s náskokem jediného bodu na sestupové pásmo.

Původní smlouva, kterou ve čtvrtek prodloužil i asistent Jan Baránek, měla oběma trenérům skončit letos v červnu. Nové kontrakty platí do konce června 2022.

Weber po příchodu do Boleslavi klub udržel v nejvyšší soutěži a v minulém ročníku při premiéře nadstavbové části s ním vybojoval účast v předkole Evropské ligy.

Bývalý hráč Sparty, Drnovic nebo Jablonce v minulosti trénoval také Bohemians 1905 a Karvinou, oběma týmům pomohl k postupu z druhé do první ligy.

Trenéři Weber a Baránek prodloužili smlouvy v FK Mladá Boleslav
Trenérský tandem, hlavní kouč Jozef Weber a jeho asistent Jan Baránek, po dvou letech prodloužili o další dva roky smlouvy v FK Mladá Boleslav.
➡️ fkmb.cz/clanky.php?art…
#fkmb #fkmladaboleslav

11:45 – 06. 02. 2020

4 15

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme