Na Balaton Sound míří Martin Garrix nebo Steve Aoki! Výhodné vstupné už jen týden!

6. února 2020 16:05
Největší evropský beach festival Balaton Sound letos od 8. do 12. července nabídne takové hvězdy, jako jsou Martin Garrix, DJ Snake, Steve Aoki, Paul Van Dyk a další. Jen do Valentýna máte možnost nakoupit výhodnější vstupenky.
Atmosféra na festivalu Balaton Sound

Pětidenní hudební festival na břehu jezera Balaton přidal k již oznámeným jménům jako Martin Garrix, Kygo, Don Diablo, Matoma, Jonas Blue nebo Robin Schulz další obrovská jména současné elektronické taneční scény. Vystoupí tu Steve Aoki, Paul Van Dyk nebo Lost Frequencies.

Americký DJ Steve Aoki

Letošní line-up také nabídne několik nových jmen a světových talentů, které právě hýbou současnou scénou. Mezi ně patří bezesporu i Moksi - holandské duo se společnou vášní pro UK garage pozdních devadesátek a nebo americký rapper a producent JPEGMafia, autor provokativního alba Veteran.

V Berlíně naturalizovaní italové Mind Against s osobitým zvukem vycházejícím z IDM, house i techna se na jedné stage vystřídají s Carnage, Dillon Francis a Saymyname.

Balaton Sound

Na Elrow stage budou letos hostovat Loco Dice, Meduza, Ilario Alicante, Danny Tenaglia a další jména ještě přibudou.

Balaton Sound bude mít famozní zakončení v podobě jedné z největších současných hvězd. Zavěrečnou show na hlavním podiu obstará DJ Snake a fanoušci se mohou těšit i hity Bird Machine a Turn Down for What.

Balaton Sound nabízí navíc naprosto jedinečné VIP zóny, které nenajdete na žádném jiném festivalu v Evropě. Tato část areálu bude pulzovat v hollywoodském retro stylu a nabídka zde bude přímo okouzlující, od masáží, make-up salónků, nápojů při příjezdu až po exkluzivní večírky a překvapení. 

Unikátní poloha na břehu obřího jezera a fantastická atmosféra s luxusním VIP zázemím vytváří z Balaton Soundu jednu z nejžádanějších a největších akcí elektronické a taneční hudby v Evropě. Ročník 2019 přivítal v součtu všech dní 172 000 fanoušků a rekordní počet jich dorazil i z České republiky.

Vstupenky najdete zde

A s jejich nákupem neváhejte. Už 14. února totiž podraží.

Co ty na to?

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:05 pátek 5. června 2020. Anketa je uzavřena.

  • 21
    OMG
  • 21
    LOVE
  • 20
    SUPER
  • 19
    WTF
  • 19
    FAIL
  • 18
    LOL

Související

HLASUJTE V ÓČKO CHART