Miller už nebude pokračovat, rozhodl se ukončit kariéru

06.02.2020, 18:58
Aktuality
Konec aktivní kariéry oznámil Kenny Miller. Bývalý skotský reprezentant, který prošel oběma glasgowskými velkokluby, se k tomuto kroku rozhodl ve svých čtyřiceti letech...

Odchovanec Hibernian má za sebou velmi bohatou kariéru. Jméno si začal budovat ve Wolverhamptonu Wanderers, se kterým si zahrál i anglickou nejvyšší soutěž.

Následně se Miller přesunul do Celticu, kde se neprosadil podle očekávání, načež se přes Derby County vrátil do Glasgow, ovšem k městskému rivalovi Rangers FC.

Miller za Rangers během tří let vstřelil 49 ligových branek, po nuceném sestupu tradičního klubu vystřídal dresy Bursasporu, Cardiffu City nebo Vancouveru Whitecaps, aby se v roce 2014 vrátil na místo činu a pomohl tradiční klub vrátit do skotské Premiership.

Po odchodu z Rangers pokračoval Miller v nejvyšší soutěži, nejprve za Livingston a posléze za Dundee FC, uplynulé měsíce potom trávil ve druholigovém Partick Thistle.

"Mám za sebou kariéru, která daleko předčila má očekávání. Podařilo se mi skóroval v Premier League, v Lize mistrů a na mezinárodní scéně, nemohu chtít více," řekl Miller.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je vidieť, že je to edinburghská mrdka od Hibs, lebo takto bezostyšne pendlovať medzi oboma glasgowskými Old Firm klubmi a vôbec pritom nerešpektovať ich takmer sakrálnu odvekú rivalitu, to by sa možno dalo očakávať od nejakého legionárskeho cudzáka, ale od Škóta moc nie

Reagovat
LidoOP

Pěkně si mu to nandal, teď nebude týden spát.

Reagovat
DieryVonry

Půjde natruc dělat asistenta do Rangers

Reagovat
Seydou Doumbia

ani srát

Reagovat
Coutinho10

toho jsem mel hodne rad...on + Boyd, to byli kanonyri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Super dvojka, pravda

Reagovat
LeonardoUžoa

Tak těm prdelákovům střílel branky kde kdo.

Reagovat
smazaný uživatel

legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele