Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vrať se do Číny a přestaň tady fňukat: Spor s Katkou Pekařovou ještě neskončil

Vrať se do Číny a přestaň tady fňukat: Spor s Katkou Pekařovou ještě neskončil
Zdroj: instagram/@kacipekarova
+ Dalších 13 fotografií
Návrat domů
Na Instagramu Kateřiny Pekařové se stále objevují nové a nové komentáře týkající se jejího návratu do České republiky. Nejen, že ji někteří posílají zpátky do Číny, dokonce se objevily komentáře o tom, že ještě před týdnem na premiéra Andreje Babiše (65) nadávala a dnes si ho až přehnaně váží.

Salvu nenávistných komentářů si Kateřina Pekařová mohla přečíst už ve chvíli, kdy oznámila, že se chce vrátit domů z Číny. Kvůli několika okolnostem bohužel nebylo možné se vrátit ihned, nakonec se museli s manželem rozdělit a vrátit se na etapy.

Premiér mile překvapil

Komentáře o tom, že by se Kateřina konečně rozhodnout, jaký má vlastně na pana premiéra Andreje Babiše vlastně názor, bylo hned několik. "Tak hlavně, že minulý týden byl premiér sobec a styděla jsi se za něj. Dvakrát měř, jednou řež," ozvala se jedna její fanynka. Na tento komentář lidé reagovali vysokým počtem To se mi líbí a souhlasnými komentáři.

Vaše arogance je neuvěřitelná

Souhlasné reakce To se mi líbí získal i komentář s velmi striktním a ostrým názorem: "Vaše arogance je neuvěřitelná, když se domáháte od českých politiků o pomoc v situaci, kdy vaší rodině nic nehrozí. Nejste v postižené oblasti, v Číně jsou tisíce Čechů v podobné situaci. A narozdíl od vás si umí během 3 měsíců od porodu zjistit na ambasádě, jaké potřebujete doklady. Jste lidský parazit, jinak se to nazvat nedá."

Zbytečná hysterie a panika

Pekařová se brání tím, že jistě podobnou situaci nezažili, tak ať raději mlčí, když o tom nic neví. Kámen úrazu přišel, když se lidé zeptali, zda je tedy v karanténě. "Ano, mám domácí karanténu. Je to jen z mojí iniciativy, nemáme nic nařízené," což se zdá zvláštní. Stejná žena, co se otázala na karanténu, položila otázku další: "Pak to nechápu... Ti, co přiletěli před vámi, jsou v karanténě, dělaly se jim testy a u vás nic?" Kačka znovu odpovídá: "Nic o tom nevíte, uklidněte se." Na tuto reakci se ozvala další žena: "Kdybyste, Kateřino, nebyla tak sobecká, docvaklo by vám, že jste právě teď ohrozila nespočet lidí. Měla byste se vrátit zpátky, ať tu něco neroznesete. Nikde není psáno, že jste se nemohla nakazit."

Sama Kateřina si ve svém příběhu na Instagramu stěžuje, že lidi zachvátila zbytečná panika a hysterie. V České republice se prý neuveřejňují správné informace o vyléčených, vzniká zbytečná panika a pak přichází i podobně ošklivé komentáře.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy