Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zubožení psi dostali novou šanci! Šokující fotky před a po vás dostanou

21. února 2022 | 06:00

Změna výrazu ve tváři zvířete je na fotografiích opravdu neuvěřitelná! Mladý muž z Chile zachraňuje zubožené psy, fotí je vždy při jejich záchraně a následně po jejich zotavení. A dělá náš svět zase o něco hezčím...

David Fernández (26) vždy miloval psy. Rozhodl se proto, že bude pomáhat těm méně šťastným, a začal poskytovat střechu nad hlavou i lásku psům, kteří žili zubožení na ulici. Zvířatům obstarává veterinární ošetření, plnou misku a teplý pelíšek, dokud se nedostanou zpět do své kondice. Následně mohou být psi adoptováni milující rodinou. 

Nyní zveřejnil osobní fotogalerii psů, kterou vytvořil, aby ukázal, co umí se zvířaty udělat lidská láska. Psi jsou na snímcích po proměně evidentně zdravější a jsou to větší krasavci. A v jejich němých tvářích je vidět štěstí i úsměv! David doufá, že s postupem času se situace opuštěných psů zlepší. Svými činy určitě udělal první krok. 

"Mým snem je mít televizní program, díky kterému najdou nový domov desítky zvířat v nouzi. Chci být nový Cesar Millan. Muž, který psům rozumí a pomáhá jim ke šťastnému a spokojenému životu," dodává na závěr David.

Na obrovskou psí proměnu se můžete podívat v naší fotogalerii. 

To vám vyrazí dech. Na fotografiích psů před a po nepoznáte, že se jedná o stejné zvíře
Autor: David Fernández

Autor: Adéla Ondroušková