Nechtěli být hlavně viděni. Katy tak před snoubencovým pražským hnízdečkem vystoupila ve středu odpoledne maskovaná kšiltem, kapucí a brýlemi. Oba se přivítali až za dveřmi »jeho« bytu na Malé Straně. Po čtyřech hodinách je nicméně hlad vyhnal ven a hollywoodští milenci se nechali černým VW Transporter odvézt na večeři v centru Prahy. A nevyfikli se na to zrovna jako na červený koberec – oba si narazili na hlavu čepice a navlékli pohodlné oblečení volnějšího střihu. Možná už počítali s tím, že zpátky půjdou po svých. Domů se pak procházeli romanticky potemnělou Prahou.

Výmluvy

Úplně sami ale nebyli. „Viděl jsem je na mostě Legií, přecházeli přes něj s rukama v kapsách. Orlando si zezadu na bundu připevnil vodítko, na kterém vedl psa,“ popsal Blesku svědek. Svou chlupatou fenku Mighty vodí pirát z Karibiku totiž úplně všude – jeho snoubenka je na její přítomnost zvyklá, sama má pejska téže rasy (labradoodle) jménem Nugget.

Dveře bytu se za slavným párečkem zaklaply kolem čtvrt na deset a otevřely se až druhý den dopoledne, kdy Bloom vyrazil se svým pudlíkem pro kafe. Zpět se vracel se dvěma kelímky, kolem své přítelkyně ale mlžil, jak to jen šlo. „Večer jsme byli na večeři. Ona už odletěla,“ snažil se s úsměvem nakukat reportérům Blesku, i když její tři kufry nenaznačovaly, že by za 24 hodin chtěla skočit znovu do letadla. A taky že ne. Po obědě Katy Perryová a Orlando Bloom s pejskem v náručí vyrazili na oběd do italského bistra.

VIDEO: Orlando Bloom: Divoká líbačka s Davidem Walliamsem!

Video
Video se připravuje ...

Orlando Bloom: Divoká líbačka s Davidem Walliamsem! Youtube.com

Fotogalerie
61 fotografií