Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud jde o soutěže krásy, většinou nevítězí dívky, které se mohou chlubit velkým přírodním dekoltem. Výjimkou v Miss ČR byla Lucie Šlégrová (42), v České Miss pak Gabriela Franková (30). Tu jsme potkali po hodně dlouhé době, když se rozhodla vyrazit s kamarádkou na Český ples. Toho se účastnila naposledy před dvěma lety.

"Zodpovědně studuji a pracuji, takže jsem bohužel neměla čas zavítat do Prahy, tak jsem ráda, že mi to konečně vyšlo," vysvětlovala Gábina. "Teď už mám zkouškové úspěšně zvládnuté, tak si konečně mohu užívat volného času," doplnila s tím, že většinu zkoušek na právech zvládla ještě v předtermínech v prosinci, takže si mohla užít i dovolenou na ostrově Mauritius, odkud postovala i snímky v bikinách, z nichž je patrné, že se stále může chlubit skvělou figurou.

Na ples ovšem zvolila celkem decentní róbu z ateliéru Poner, která poutala pozornost vysokým rozparkem a zejména umělým peřím, jímž byla lemovaná, a také zlatou aplikací, kvůli které Gábina volila i hodně nenápadné šperky. Marně jsme u ní na levém prsteníčku hledali i snubní prstýnek.

Reklama

Další články

Načítám