Úspěch Bena Cristovaa: Strčí do kapsy i Mikolase?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Úspěch Bena Cristovaa: Strčí do kapsy i Mikolase?!

Ben Cristovao
Ben Cristovao (CNC_Martin Hykl)

Konečně se dočkal vytouženého ocenění. Ben Cristovao (32) bude reprezentovat Českou republiku na Eurovizi. V této u nás ne extra populární soutěži zazářil v roce 2018 Mikolas Josef natolik, že o letošní účast byl mezi hudebníky obrovský boj! Ten tedy nakonec vyhrál Ben. Co zazpívá?

„Jsem od začátku soutěže v emočním kolotoči. Snažím se deset let ukázat lidem v Čechách, že umím dělat muziku. Věřím, že na Eurovizi neudělám ostudu,“ pověděl podle extra.cz Cristovao pro novinky.cz. Ben, kterého proslavila pěvecká soutěž SuperStar, vystoupí s písní nazvanou Kemama. Ta podle některých fanoušků nepatří mezi jeho nejlepší hity, a tak jsou trochu rozpačití.

Aby se mladý fešák probojoval za Česko do Eurovize, musel porazit pěvecky silné kolegyně Olgu Lounovou (38) a Elis Mraz (25). Podle mnohých měla nejchytlavější písničku právě mladičká Elis, která se objevila v soutěži Hlas Česko Slovenska a v roce 2014 vyhrála v anketě Český Slavík Mattoni v kategorii Objev roku. Smůlu měla ale podle lidí především v tom, že není tolik známá jako právě Cristovao a tak nemá tak silnou fanouškovskou základnu, která by jí na Eurovizi pomohla.

Chyceno v síti s Benem Cristovao: Komu posílal své nahé fotky!?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.