7. února 2020 • 14:50

Slavia – Bröndby 0:2. Sestava plná mladíků na dánský tým nestačila

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Slavie prohráli v utkání o třetí místo na přípravném turnaji Atlantic Cup v Algarve s Bröndby Kodaň 0:2. Pražané nastoupili převážně s mladíky a bez hráčů základní sestavy. Po nerozhodném prvním poločase inkasovali oba góly po změně stran.



Slávistický trenér Jindřich Trpišovský vzhledem k sobotní generálce na jarní část sezony proti švédskému Hammarby dal v základní sestavě šanci pěti hráčům, kterým ještě nebylo 20 let. Nastoupily i mladé zimní posily - Zima, Hellebrand, Musa a také Oscar.

Lídr české ligy se proti čtvrtému ceku dánské nejvyšší soutěže, který hrál generálku na jaro, většinu času bránil. V první půli slávisty několikrát podržel mladý gólman Markovič, po změně stran už dvakrát inkasoval.

Slavia potvrdila, že se jí v zimní přípravě výsledkově příliš nedaří. Z dosavadních pěti utkání zvítězila pouze jednu. Sobotní generálka Pražanů proti Hammarby bude mít v portugalském Lagosu výkop v 21:00.

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud