Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Už dávno není holka z Playboye: Bývalka Mareše a Noida vedle bohatého manžela dospěla

Gábina se za 10 let velmi proměnila.
Zdroj: profimedia.cz/Archiv Gabriely Švamberové
+ Dalších 6 fotografií
Proměna
Gabriela Švamberová, za svobodna Dvořáková (31) se za 11 let neuvěřitelně proměnila. Z holky z Playboye se stala dvojnásobná maminka a manželka bohatého podnikatele. Kromě snu o rodinném štěstí se už Gábině před lety splnil její profesní sen. Už když chodila s Leošem Marešem, měla blízko k dětem a k práci s nimi. Teď dělá krásná černovláska učitelku ve škole.

Gabriela (31) se dostala do povědomí veřejnosti, když se provalila její milostná aféra se ženatým Leošem Marešem (43), která se stala začátkem konce jeho manželství s Monikou Poslušnou.

Slavná ze dne na den

Hojně medializovaná avantýra s moderátorem přihrála sexy brunetce luxusní zakázku focení pro pánský časopis Playboy.

Do té doby nepříliš úspěšná modelka z Českých Budějovic se přes noc stala vyhledávanou manekýnou, které se začaly hrnout kšefty s daleko tučnějšími honoráři, než tomu bylo v době, když byla "pouhou" Dívkou Šumavy.

Bohatí milenci

Poté, co se s Leošem rozešli, zůstala tmavovláska v showbyznysu. Začala randit s dalším vlivným a navíc také pohádkově bohatým mužem. V jejím hledáčku skončil miliardářský synek Jakub Malina, kterého později sbalila Eliška Bučková (30) anebo exmanželka Romana Vojtka Tereza Vojtková. S Malinou se měla Gábina jako v pohádce. Žila si v přepychu a vozila se luxusními auty. Prozradila tehdy médiím, že není snadná kořist a muži jí musí dlouho nadbíhat.

Dítě s Noidem

To platilo zřejmě i u jejího dalšího prominentního partnera. S Vaškem Noidem Bártou (39) se Gábina rozhodla dokonce založit rodinu. V roce 2014 se jim narodila dcerka Terezka. Rodinné štěstí ale manželům dlouho nevydrželo. Dva a půl roku po narození dcery si Gábina sbalila věci a od Noida se i s Terezkou odstěhovala do Českých Budějovic. Po dlouhých tahanicích o majetek i dceru se manželé na podzim roku 2018 rozvedli.

Konečně šťastná

V té době už Gábina randila s další vážnou známostí. Podnikatele Petra Švamberu si vzala krátce po rozvodu. Manželům se zanedlouho nato narodila holčička. Gábina vypadá po boku manžela velmi spokojeně a šťastně. Snad jí už druhé manželství přinese štěstí.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy