„Bolševička Maláčová. Je nebezpečná jako yperit!“ Politička z Trikolóry má plné zuby ministryně. A dala to drsně najevo

08.02.2020 12:35

Krajské koordinátorce hnutí Trikolóra pro Plzeňský kraj Lence Brčkové došly nervy s ministryní práce a sociálních věcí Janou Maláčovou (ČSSD), která nejnověji přišla s tím, že chce vrátit regulované nájemné. Maláčovou pro její nápady označila za bolševičku, která je nebezpečná jako yperit.

„Bolševička Maláčová. Je nebezpečná jako yperit!“ Politička z Trikolóry má plné zuby ministryně. A dala to drsně najevo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová

„Nejen, že ‚chce vědět, co se děje za dveřmi našich bytů‘, ona chce znovu zavést i regulaci nájemného... O ožebračení důchodců z řad živnostníků ani nemluvě...“ pustila se Brčková do kritiky ministryně práce a sociálních věcí ve svém profilu na serveru ParlamentníListy.cz.

Posílá ironické „děkuju“ stranám „demobloku“, že nešly do vlády s Babišem. „Děkuju lídrům demobloku, byli neústupní a trvali na svém, že nebudou vládnout s trestně stíhaným premiérem. Každý den mám tak možnost prožívat období hrůzy, kdy se na mě valí nebezpečné nápady ministryně Maláčové,“ dodává rozezleně.

Uvolnili tím podle jejích slov místo „komunistům a bolševikům typu Maláčová“. „Ta na nás téměř každý den chrlí yperit v podobě svých bolševických nápadů. A zodpovědný a pracující občan, váš typický volič, trpí jak kůň,“ nebere si servítky Brčková.

„Hlavně, že vaše tvář a hrdost nebyla pošramocena. Anebo nešlo o tvář? Že by strach?“ pokládá dál otázku směrem k opozici.

Peprné komentáře na adresu Maláčové umisťuje i na sociální síť Facebook. Zde cituje slova ministryně práce a sociálních věcí, že „musí se začít stavět městské nebo státní nájemní byty, protože to je jediný nástroj, jak si mohou obce nebo stát hlídat, co se v těch bytech děje“.

„Tak už je to všem jasné? Ta paní to prostě chce vědět... Z toho mi už není ani smutno... Jsem schopná na tu větu jenom tupě nevěřícně zírat... :-(“ reaguje Brčková na záměry Maláčové.

V následné diskusi pod příspěvkem se Jaroslav Vrána vyjádřil stručně: „Prostě blbka.“

„Jenže s velkým vlivem a mocí... je nebezpečná,“ reagovala politička z hnutí Trikolóra.

„A spolu s Piráty to tito novobolševici dokáží... hnus – Maláčová o důchodech předevčírem také ‚dobrá‘, co?“ zapojil se do diskuse uživatel Rudolf Komoří Lang.

„No na to s těmi důchody se dívám právě teď ze záznamu... ona je prostě nebezpečná,“ zopakovala Brčková.

„Bydlení se stává ve všech velkých městech luxusem. My se v tuto chvíli velmi seriózně bavíme v sociální demokracii o regulaci nájemného, myslím si, že deregulace nebyl správný krok,“ sdělila v minulém týdnu pro Právo ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová (ČSSD).

Komunistům, kteří menšinovou vládu ANO a ČSSD podporují, by regulace nájemného po vzoru Berlína nevadila.

Český stát zakazoval vyšší než stanovené nájemné již mezi lety 1991 a 2012. Deregulace nájemného začala v roce 2007, skončila v Česku v roce 2012. Týkala se zhruba 700 tisíc domácností. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…