InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Timudej

    sobota 4.5 20:00 - MC Fabrika, České Budějovice

    Koncert.

  • Slavičí dům - pozvánka na benefiční představení

    sobota 4.5 19:30 - Třeboň, Divadlo J. K. Tyla

    Divadelní představení.

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotbal: Na Hluboké změřily síly celky Netolic a Rudolfova

 Autor: Jaroslav Vondrášek

    Autor: Jaroslav Vondrášek

HLUBOKÁ NAD VLTAVOU - V rámci Hlubocké zimní ligy přijely na umělku pod zámek k turnajovému zápasu týmy Netolic a Rudolfova. Netolice celou dobu tahaly za kratší konec.


K prvnímu zápasu v zimní přípravě vyběhly celky Netolic hrající I.B třídu a Rudolfova z krajského přeboru. V brance Netolic za zraněného Lukáše Varyše zaskočil hráč z pole Jirka Vondrka a nevedl si vůbec špatně, svůj tým několikrát podržel a první poločas proti kvalitnímu soupeři udržel čisté konto.

První poločas se hrál za územní převahy Rudolfova, který dominoval zejména ve středu hřiště. Na hráčích Netolic byla znát nerozehranost a týmová nesouhra. Ta vedla k vytvoření několika brankových příležitostí soupeře, které ovšem kvalitně chytající Vondrka zneškodnil.
Rudolfov byl nebezpečný zejména ze standardních situací, kdy dvakrát trefil po zahrávaném rohu břevno a jednou, opět z rohu, míč směřoval těsně nad svatyni netolického týmu. Poločas skončil bez branek a oba trenéři určitě měli mnoho co říct svému týmu.

V druhé části se hrál fotbal ze strany Rudolfova přesnější, rychlejší a v koncovce nebezpečnější.
Netolice se spíše soustředily na defenzivu a v útoku zahrozily pouze střelou Varyše, která skončila na tyči a špatně zakončeným rychlým protiútokem, nepřesně zakončoval Vlášek.
Padly 4 branky, když dvakrát se trefil nejlepší hráč na hřišti Šindelář (jednou opět z nacvičeného rohu), z penalty Novotný a v úplném závěru Vejvar z těžkého úhlu centroval a míč, k překvapení všech, elegantně zaplul za záda netolického brankáře.

Netolice – Rudolfov 0:4 (0:0)
Branky- Šindelář 2, Novotný z penalty, Vejvar

Netolice: Vondrka- Janda, Pivoňka, Andres, Baloušek, Varyš, Fuchs, Rokůsek, Skála, Lukáš, Kovička
Do druhé půle naskočili – Plojhar, Vlášek

Rudolfov: Keřka- Prokeš, Hajný, Novotný, Dvořák, Kocina, Sládek, Bláha, Šindelář, Vejvar, Tušl
Střídal- Teringl

 

 

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace