Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Perkausová (30) vyrazila vůbec poprvé na bál se svým přítelem Ivanem Heckem. Česko Slovenský ples byl třetí příležitostí, kdy jsme ty dva potkali ve společnosti. A tou nejslavnostnější, včetně krásných rób a pánských smokingů.

„Dokonce jsme zvažovali, že bychom si spolu měli zatančit, vzhledem k tomu, že jde o ples. To by byla také premiéra. Oba jsme spontánní a temperamentní, takže jsme pro každou srandu, tak k tomu snad dojde, i když perfektní tanečníci nejsme,“ usmívala se zamilovaná Eva.

Té to v Obecním domě slušelo v krásné róbě od Ponerů, v níž vypadala jako bohyně. „Bylo to trochu komplikované, protože šaty jsem vybírala na poslední chvíli a trochu jsem to podcenila, protože návrháři jsou hodně vybraní, vzhledem k tomu, že je plesová sezóna. Ale Jakub Poner mi je vypiplal k mojí plné spokojenosti,“ svěřila.

Překvapila absencí šperků, měla jen malý prstýnek na ruce. „Vzhledem k tomu, že šaty jsou už tak hodně zdobené, jsou samy šperkem. Nechtěla jsem být přezdobená,“ vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám