Když se zastupitelé nedokázali shodnout na nikom jiném, do své funkce se vrátila starostka Jana Murová (ANO 2011), která odstoupila v listopadu 2019. 

3. Maškarní erotický ples, 8. února 2020 v Ostravě.
PODÍVEJTE SE: Takto se tančilo a žilo na žhavém erotickém plese v Ostravě!

Místostarostkou Města Albrechtic byla zvolena Alice Hanková (KSČM). Ta nahradila Libora Švece (nez), který rovněž odstoupil v listopadu 2019. Další novinkou je, že ze zastupitelstva odstoupila Jaroslava Veselá z KDU-ČSL, a nahradil ji její manžel Zdeněk Veselý. 

Ilustrační foto.
Než přijela na Valšův Důl, dostala smyk

Nová místostarostka Hanková nahradila v zastupitelstvu Martina Špalka (KSČM), který byl v uplynulém volebním období místostarostou. Poslední tři měsíce Špalek působil na albrechtické radnici jako pověřený zastupitel. Vedl tak dočasně Město Albrechtice do doby, než se podaří zvolit skutečného starostu a místostarostu.

Nakonec byl po této zkušenosti tak rozladěný, že odstoupil ze zastupitelstva a uvolnil prostor Alici Hankové, aby navázala na jeho práci v zastupitelstvu, a vlastně i na obecním úřadě.

Hustý kouř předčasně ukončil v sobotu odpoledne divadelní představení pražských herců v Kulturním domě města Ostravy v ulici 28. října. V té chvíli se zde hrál muzikál legendární hudební komedie Trhák.
VIDEO: Kouř vyhnal v Ostravě návštěvníky muzikálu Trhák