Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Elizabeth Kopecká o Jágrovi: Díky němu jsem slavná! A co má s Orlandem Bloomem?

    Ještě před několika týdny Elizabeth Kopeckou nikdo neznal, pak jejich společnou fotografii sdílel sám hokejový bůh Jaromír Jágr a začaly se rojit spekulace, zda tato teprve pětadvacetiletá kráska není jeho novou partnerkou. Navíc když je z jejího instagramového účtu zřejmé, že má slabost pro slavné a úspěšné muže. Jaký mají Elizabeth a Jaromír vztah a odkud se zná s Orlandem Bloomem?

    Je mladá a krásná, takže přesně typ Jaromíra Jágra. Elizabeth Kopecká, která si umělecky jako zpěvačka říká Zaelbeth, ale tvrdí, že spolu nic nemají. Jejich vztah je podle jejích slov pouze přátelský.

    Přiznává ale, že právě díky Jágrovi se o ní začalo psát a v její kariéře zpěvačky ji aktivně podporuje.

    „Mezi mnou a Jaromírem je vše v kamarádském duchu. Sedli jsme si nejen pracovně, ale i lidsky,“ říká Elizabeth, která pro Rytíře Kladno pracuje jako marketingová specialistka.

    Přiznává ale, že Jágrovi a spol. před zápasy i zpívá.

    „Někdy, když mě nechají, snažím se jim zpívat, ale smějí se mi. Ale dost mě ve zpěvu podporují,“ říká mladá kráska s tím, že všichni v klubu, včetně Jágra, vědí, že chce být zpěvačkou.

    „Jarda s Jirkou Kallou se na mě přišli podívat, když jsem zpívala na výročí Public Interestu. Berou to tak, že chci zpívat, ale zároveň jim pomáhám. Myslím si, že mi fandí,“ myslí si Kopecká, díky níž se na zápas Rytířů Kladno přijel podívat i sám Orlando Bloom. S tím se prý zná přes společné přátele.

    „Nelze říct, že jsme přátelé. Žije v Hollywoodu, tady je jenom na pár měsíců. Nenazvala bych to přátelstvím. Víc k tomu nelze říct. Nestavěla bych ho jako kamaráda. Teď jsme se viděli výjimečně,“ cukala se Kopecká, která podivně mnohokrát zopakovala slovo kamarád a přátelství.

    Prý sama do poslední chvíle nevěřila, že na zápas Rytířů Kladno doopravdy dorazí. „Byla to náhoda. Kontaktovala nás produkce Carnival Row, že se jeden z producentů chce podívat na zápas. Za to jsme se šli podívat na Barrandov do jejich studia a tam jsme potkali Orlanda, který nám řekl, že by se také rád přišel podívat na zápas. My jsme tomu do poslední chvíle nevěřili, ale opravdu se ukázal. Byl nadšený. Hrozně se mu to líbilo a my jsme byli šťastní, že se mu to líbí. Nikdy totiž na hokeji nebyl, tak jsme ho vzali rovnou na střídačku, kde je ta energie jiná,“ vysvětlila Kopecká s tím, že Bloom se po zápase i z bezpečnostních důvodů nezdržel.

    „Na to někam jít nebyl čas. Pak rychle odjeli. Jak se lidi dozvěděli, že tam je, tak se strhl menší humbuk. Báli jsme se, aby se něco nepřihodilo,“ přiznala kráska, jež sice tvrdí, že s žádným z úspěšných mužů, se kterými se fotí a s nimiž se vídá, nic nemá, přiznává ale, že má pro ně slabost.

    „Samozřejmě vzhlížím k lidem, kteří něco dokázali a posouvají se někam. Já se také chci posouvat. A chci na té životní cestě jít s někým, kdo mě bude inspirovat a nebude mě táhnout dolů,“ vysvětlila Kopecká, která je Jágrovi podle svých slov vděčná, že jí pomáhá.

    „Jaromír Jágr mi pomohl tak, že mě sdílel na Instagramu a dozvědělo se o mně tak víc lidí. A že mi dal šanci a já můžu pracovat u Rytířů,“ uzavřela.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 13:31 pondělí 8. června 2020. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      48
    • Super
      37
    • Haha
      36
    • Sladký
      32
    • Tvl
      30
    • Cože
      29