InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Komunisté postavili do čela krajské kandidátky Radka Nejezchleba

Radek Nejezchleb , Autor: Archiv

Radek Nejezchleb     Autor: Archiv

JIŽNÍ ČECHY - Kandidátku komunistů ve volbách do zastupitelstva Jihočeského kraje povede pětačtyřicetiletý Radek Nejezchleb, zaměstnanec Českých drah a předseda okresního výboru KSČM v Jindřichově Hradci. Následuje ho o dva roky mladší Vilém Klapsia, stavební technik a současný krajský zastupitel, který je ze Zdíkova na Prachaticku. Rozhodla o tom krajská konference KSČM, která jednala včera v českobudějovickém Metropolu.

 

V první desítce na kandidátce je sedm zástupců střední generace ve věku od 39 do 48 let, a také sedmička těch, kteří už jako krajští zastupitelé pracovali. Zkušenost budou vnášet do volební kampaně na třetím místě exposlankyně Alena Nohavová z Třeboňska, čtvrtý v pořadí známý starosta Horní Stropnice a předseda krajského klubu zastupitelů Václav Kučera, na páté místo byl delegáty krajské konference umístěn bývalý krajský radní pro školství a kulturu, advokát Tomeš Vytiska z Jindřichohradecka. Z těch mladších už v radě kraje pracovali také Václav Ebert z Tábora a Hana Tůmová ze Strakonicka.

Předsedkyní krajského výboru bude i pro příští dva roky Alena Nohavová. V dubnu se uskuteční XI. sjezd KSČM. Nově ve výkonném výboru strany bude za Jihočechy Tomeš Vytiska.

Diskuse k článku - 14 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
« Novější příspěvky 1 2  | Starší příspěvky »
  • Petr Oliva 

    Reagovat

     

    Představitele a pokračovatele největších masových vrahů v dějinách lidstva. Pořad tajné doufám ,ze tam jsou jen kvůli korytum .Pokud se mýlím a oni to opravdu mysli vážně, tak nás ostatní slušný lidi Bože prosím ochranuj.

    Vloženo 4.10.2020 17:52:11

  • Petr 

    Reagovat

     

    Pane Nejezchleb, co to melete za blbosti. A my jsme nebyly od konce 2 sv. války Ruskou kolonií, a možností akorát držet hubu. Že Vám nejni hamba , tvrdit takové blbosti.

    Vloženo 2.8.2020 10:33:12

  • Vašek Burda 

    Reagovat

     

    Sledovat výlevy některých žlučovitých, patrně ublížených, diskutérů je zážitek. Jak říkal ten Pepík Švejk: vzali ste mi hračku, dostanete přes dršku. Kecají blbosti, ale hlavně že se jim ulevilo.

    Vloženo 14.2.2020 12:04:36

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Gratuluji.Vyhrát volby.A udělat pořádek v tomto zlodějském státě.

    Vloženo 12.2.2020 22:06:49

  • Občasný čtenář 

    Reagovat

     

    Radka Nejezchleba znám. Zkušený a dynamický. Jen ještě neměl se na této úrovni veřejné správy projevit. Věřím mu.

    Vloženo 10.2.2020 22:10:11

« Novější příspěvky 1 2  | Starší příspěvky »
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace