Jako „standard" si zkuste vzít doplněk stravy COLLAGEN + 11 by Anna Brandejs, který na český trh uvedl specializovaný internetový obchod www.medaprex.cz, kde se ihned stal nejprodávanějším doplňkem stravy! V čem se COLLAGEN + 11 by Anna Brandejs odlišuje?

Pouze látky, které doručí to, co slibují

Existuje více typů kolagenu, ke zlepšení pokožky je určen kolagen typu I, který je nejvíce zastoupen v kolagenu získávaného z ryb. Ostatní typy kolagenu, tj. hovězí, vepřový apod., jsou pak vhodné ke zlepšení kloubů a šlach. A protože COLLAGEN + 11 by Anna Brandejs slibuje výrazné zlepšení pleti, najdete v něm výhradně kolagen z ryb.

Kupujete si pouze to, co vaše tělo využije

Tenké střevo je schopno vstřebat pouze omezené množství kolagenu, zbytek prochází lidským tělem nezužitkován. COLLAGEN + 11 by Anna Brandejs neslibuje největší množství kolagenu, ale takové množství kolagenu, které je vaše tělo schopno zužitkovat. Maximální využitelnost je podpořena pokročilou úpravou pocházející z Japonska. K dosažení viditelných výsledků vám tedy stačí výrazně nižší dávky kolagenu než v případě „běžnou" metodou čištěného mořského kolagenu!

Kolagen vás udělá mladší, proč si ale nedopřát ještě více?

Už samotný kolagen obsažený v COLLAGEN + 11 by Anna Brandejs vám pomůže k viditelně lepšímu stavu pleti. Aby byl tento výsledek co nejlepší, obsahuje COLLAGEN + 11 by Anna Brandejs dalších 11 funkčních látek, které účinky kolagenu násobí! Na rozdíl od doplňků stravy obsahujících pouze kolagen, v případě COLLAGEN + 11 by Anna Brandejs není nutné užívat k dosažení maximálního výsledku žádné další doplňky stravy, vše potřebné je již součástí složení. I zde přitom platí, že přísnými podmínkami prošly pouze látky, které mají prokazatelné účinky na lidský organismus, které jsou podávány v nejvyšší dostupné kvalitě a optimálním množství.