Generálním ředitelem skupiny Dignity je Jakub Hulík

pondělí, 10. února 2020, 14:55 Aktuality, Internet & Mobil, Lidé MediaGuru

Jakub Hulík vystřídal většinového majitele Kamila Koupého, který bude z pozice většinového majitele dohlížet na rozvoj skupiny.

Jakub Hulík, foto: Dignity

Jakub Hulík, foto: Dignity

Skupina Dignity Kamila Koupého, do jehož portfolia patří například online vydavatelství Tiscali Media, má nového generálního ředitele. Stal se jim Jakub Hulík, který doposud v Dignity působil ve funkci ředitele rozvoje a strategií. 

Ve funkci nahradil právě Kamila Koupého, jenž bude z pozice většinového majitele dohlížet na rozvoj skupiny a hledání dalších obchodních příležitostí.

Hulík se v roce 2018 vrátil do Dignity po několikaleté pauze jako ředitel rozvoje a strategií investičního uskupení. Z titulu této funkce odpovídal především za vytváření příležitostí mezi jednotlivými firmami a jejich další rozvoj.

Vedle Tiscali Media patří do skupiny také výkonnostní agentura Performio.cz, technologické platformy Performax.cz a AntiAdblock.com, mediazastupitelství ARBOmedia nebo Bonus Bona, zastřešující síť online obchodů VeseleZvire.cz, Zubni-kartacek.cz a Zehlicky.cz.

-mav-