Mareš v nervu: Kvůli minutě zabíračka mnoho týdnů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mareš v nervu: Kvůli minutě zabíračka mnoho týdnů

Leoš Mareš je muž mnoha talentů!
Leoš Mareš je muž mnoha talentů! (Foto: M. Hykl, P. Machan)

58. ples Hotelu International měl neodolatelnou atmosféru. Nejen proto, že nesl podtitul Zářivá noc, ale také proto, že se na něm na 800 hostů skvěle bavilo, byla výborná kuchyně a na hotelovém nebi k tomu zářilo několik hvězd. Kromě moderátora Leoše Mareše, kapely Mirai a Jan Šmikmátora hostovaly nebo vystupovaly dámy více než krásné – Jitka Kocurová, Nela Slováková, Eva Decastelo, Hana Robinson i Monika Bagárová.

Ačkoliv má tanec rád, pro samé moderování na plesech na ty další už nestíhá chodit. Nicméně tanec si třiačtyřicetiletý  moderátor a zpěvák užil již několikrát. Ve Stardance ho sice porazil Lukáš Pavlásek, Mareš měl však sólo na úplně jiném poli – s partnerkou absolvovali předtančení na plese v Opeře. „Větší nervy si nedovedete představit – jako ve Státní Opeře! Chodili jsme několik týdnů spolu na kurzy na valčík, abychom ho uměli oběma směry na obě strany. To celé vystoupení mělo minutu a strávili jsme s ním několik týdnů,“ vzpomíná moderátor.

Prozradil také, že letošní diář si nechává volnější, aby mohl se synem vyrazit třeba na hory. Jednu novinku si však nenechá ujít a to je být porotcem v Superstar. „Já jsem spíše takový divák, i když jsem byl moderátorem Superstar, tak jsem sledoval soutěžícího, jak stojí před tou porotou. Jsem zvědavý, jak to na mně bude působit teď,“ usmívá se Mareš.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.