Drama pod pódiem, Hložek v šoku: Fanynka se rozbrečela a odešla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Drama pod pódiem, Hložek v šoku: Fanynka se rozbrečela a odešla

Standa Hložek
Standa Hložek  (Aha! – P. Novotný, EMI ČR, ara)

Pětašedesátiletý zpěvák zavzpomínal na příhody, které má s jednou ze svých písniček. A jsou to občas skutečná dramata!

Píseň Můj čas ze seriálu Sanitka patří už mnoho let mezi prověřené české šlágry. „Tu taky posluchači chtějí. Třeba při vyhlašování nejlepších záchranářů. Ti to vzali za svoji hymnu. Tehdy byla Hanka ve Španělsku, tak jsem to nazpíval s dětmi. Pak ještě jednou sám a od té doby to zpívám sám. Ke každé písničce se vážou různé příhody. Když zpívám Můj čas, lidi zařvou jéééé. Teď se mi stalo... Jedna paní se mnou zpívala všechny písničky, smála se na mě, ale když jsem začal Můj čas, zakřičela nééé, to nééé, rozbrečela se a odešla," popsal nečekaný incident Standa Hložek na webu i60.cz.

„Je pravda, že text je hodně emotivní. Ještě jednu příhodu k tomu mám. Šel jsem po Smíchově, kde v Praze bydlím, a najednou slyším sanitku. Tady houkají každou chvilku, takže jsem tomu nevěnoval pozornost. Ale najednou vedle mě zastavila a vyskočili chlapi v uniformách. Já se lekl, běželi ke mně, jako že mě chtějí zachraňovat nebo co a plácali mě po ramenou. „To vám musíme říct, musíme vám poděkovat. Sanitka, to je naše hymna. Děkujeme.“ Pak zase zapnuli houkačku a odjeli. To byl mazec, potěšilo mě to, samozřejmě, to je nádhera," dodal s pýchou dojatý zpěvák. 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.