Byznys s alkoholem i problémy s dcerou. Neznámá tvář filmové ikony Bruce Willise

16 bloků je americký akční film z roku 2006 s Brucem Willisem v hlavní roli. Policista Jack v podání hvězdy akčních snímků musí po jedné prohýřené noci odvést k soudu zlodějíčka jménem Eddie, oběma jde ale o život.
Zdroj: TV Prima
16 bloků je americký akční film z roku 2006 s Brucem Willisem v hlavní roli. Policista Jack v podání hvězdy akčních snímků musí po jedné prohýřené noci odvést k soudu zlodějíčka jménem Eddie, oběma jde ale o život. Snímek vydělal téměř 37 milionů dolarů.Bruce Willis nosil ve filmu hodinky značky Casio.Všichni policisté používají jeden typ zbraně - Glock 17.Aby Bruce svou postavu, která kulhala, ztvárnil věrohodně, nosil v botách oblázky.+ 6 fotek+ 7 fotek

Když hrdina akčních filmů Bruce Willis zrovna nenatáčí, vyrábí alkohol, rád ho popíjí a tahá z průšvihů svou dceru Scout. I přes různé výstřelky stále zůstává stoprocentním profesionálem a jeho filmy jsou toho jasným důkazem. Jeden můžete dnes vidět v televizi...

Kamil Šivák
Kamil Šivák 11. 02. 2020 14:55

Bruce Willise dnes od 20.00 můžete vidět na Prima Max v akčním thrilleru s názvem 16 bloků. Policista Jack musí po jedné prohýřené noci odvést k soudu zlodějíčka jménem Eddie. Budova soudu není daleko, jen šestnáct bloků od policejní stanice, takže Jack překoná pořádnou kocovinu a uhání ulicemi New Yorku, aby to měl rychle za sebou. Nevšimne si však, že ho někdo sleduje. Záhy zjistí, že Eddiemu někdo usiluje o život. Když jsou přivolány posily, Jack si všimne, že je mezi nimi i policista, proti kterému má zloděj svědčit. Podaří se jim vyváznout, když jsou samotnými vrahy ti, kteří by měli pomáhat a chránit?

Bruce a polská vodka

Stejně jako mnoho dalších herců se i Willis vrhl na obchod, a to rovnou na takový, v němž nebude mít nikdy nouzi o zákazníky. Před pár lety stanul v čele francouzské firmy Belveder, která mimo jiné vlastní polskou značku vodek Sobieski. "Přál bych si vlastnit jejich akcie, být v úzkém okruhu vedení a podílet se na marketingových kampaních," svěřil se Bruce.

Přání se mu vyplnilo. Stanul v čele obou společností. Belveder byl navíc v době Willisova nástupu prakticky v krachu, firma dlužila přes 550 milionů eur a měla soudní ochranu před věřiteli. Herec tak lihovar zachránil doslova na poslední chvíli.

Zatčení dcery

Říká se, že jaká matka, taková dcera. U Willisových to platí jinak – jaký otec, taková dcera. V roce 2012 zatkli policisté jeho dceru Scout za veřejné popíjení alkoholu na náměstí Union Square v New Yorku. V té době jí nebylo ještě jednadvacet let. Navíc se snažila strážníkům podstrčit falešný průkaz totožnosti.

"Nebyl to můj doklad, dala mi jej kamarádka," snažila se vykroutit z průšvihu Scout. Nepomohlo jí to. Vyfasovala hned dvě obvinění a musela se dostavit k soudu.

Když párty, tak pořádná!

Bruce Willis ve svých filmech dokáže najednou seřezat celou hromadu chlapů, ale v jednom londýnském klubu se opil tak, že nedokázal ani chodit. Jeho známí ho museli doslova vyvléct po schodech nahoru k přistavenému autu. Jinak by těch pár schodů zdolával snad celou noc.

Ale komu čest, tomu čest. Další den ho čekala premiéra filmu Skleněný, kde se ukázal ve stoprocentní formě. Zatímco jiní si stěžují, že čím jsou starší, tím hůře se vypořádávají s kocovinami, na Bruceovi nešlo nic poznat. Rozdával jeden úsměv za druhým a ochotně pózoval pro fotografy. Buď skutečně dobře spaluje alkohol, nebo je to zkrátka profesionál každým coulem.

PODÍVEJTE SE DO GALERIE NA ZAJÍMAVOSTI O FILMU 16 BLOKŮ:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články