Po loňské barvě roku, korálové, přichází Color Institute Pantone pro letošní rok se studeným odstínem modré. Classic Blue, jak tento odstín nazvali odborníci, nás bude provázet celým letošním rokem. Podle institutu symbolizuje klasická modrá vstup do nové dekády, ve které má nastolit stálost, jistotu, klid, harmonii a sebedůvěru. Inspirujte se aktuálními kolekcemi módních designérů a vpusťte klasickou modrou do svého šatníku.

Deichmann (599 Kč)
Esprit (1 199 Kč)
Esprit (1 999 Kč)
Esprit (3 799 Kč)
F&F (499 Kč)
F&F (499 Kč)
F&F (349 Kč)

Klasická modrá je oproti korálové elegantnější a univerzálnější, sluší každé ženě. Nezáleží na tom, zda jste blondýnka, zrzka nebo tmavovláska. Nosíte ráda černou? Zkuste ji někdy zaměnit za hlubokou modrou a uvidíte, jak vás rozzáří. Tento nadčasový odstín využijete při nejrůznějších příležitostech. Unosíte jej nejen ve volném čase, ale i na kostýmku, saku či šatech také do kanceláře nebo na společenské události. 

Cellbes (499 Kč)
Cellbes (399 Kč)
Cellbes (499 Kč)
Cellbes (699 Kč)
Cellbes (499 Kč)
Cellbes (699 Kč)
Deichmann (999 Kč)

Pořídili jste si módní kousek v barvě roku a přemýšlíte, jak ho kombinovat? Klasická modrá si rozumí s neutrálními barvami – bílou, šedou, černou, béžovou či hnědou. Toužíte upoutat na první pohled? Zkuste si k ní obléct výraznou žlutou, růžovou nebo jemnější pastelové tóny a vyrazte směle do ulic!