Doktor Kovář z Ordinace slavil »50«: Sedmikilový dort a rozseknutá hlava! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Doktor Kovář z Ordinace slavil »50«: Sedmikilový dort a rozseknutá hlava!

Martin Stránský
Martin Stránský (Blesk - Jan Tůma, archiv)

Obří dort ve tvaru pneumatiky se zapíchnutou koňskou injekcí. Tohle se tvůrcům Ordinace povedlo! Tajnou narozeninovou oslavou pořádně překvapili a dojali svého kolegu Martina Stránského (50) v den jeho padesátin.

Štáb i herci mu slavnostně připili včera v devět ráno. Nicnetušící představitel doktora Oty Kováře totiž natáčel už od sedmi. „V Ordinaci mi udělali radost. Dostal jsem nádherný dort. Věděl jsem, že se na mě něco chystá, byli tajemní a pořád si něco špitali. Ale tímhle mě překvapili,“ přiznal dojatě. Sedmikilový dort měl podobu pneumatiky. Martin je totiž vášnivý milovník rychlých kol a motorku pořídil i své manželce Martině.

Včerejšek byl jinak pro něho spíše ve znamení pracovních povinností než bujarého mecheche. „Už jsem lehce slavil s rodinou a s kamarády o víkendu. Ještě mě čeká malá rodinná oslava, dáme nějaký dobrý oběd. A také něco malého udělám v divadle,“ prozradil Stránský, který hraje ve čtvrtek večer ve »své« Plzni Brouka v hlavě.

Moudřejší nejsem

Bilancovat uplynulé půlstoletí prý ještě vůbec nestihl. „Vstával jsem v půl páté a nemám pocit, že bych byl dneškem moudřejší. Zatím se nic zásadního nezměnilo,“ řekl herec se svým typickým smíchem.

Krvavá gratulace

Kromě kolegů Radima Fialy (49) a Roberta Jaškówa (50) mu přála také jeho seriálová šéfka Jana Holcová (44). Ta přišla sice s velkým úsměvem, ale také se zakrvavenou rozseknutou hlavou. Jde však jen o úraz seriálově pracovní a herečka je naštěstí v pořádku. Na to, co se stane její hrdince Zitě, si diváci budou muset ještě chvilku počkat!

Martin Stránský alias Ota z Počátků: Porucha mozku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
manunu
12. 2. 2020 • 12:44

Martin Stránský, výborný herec, sympatický, charismatický muž. Neřekla bych, že vypadá starší, sluší mu to.

aveneta
12. 2. 2020 • 09:12

Jako herec v poho...má takové ty emotivní projevy, ale ujá myslela, že slaví 60sátku vizáří, asi by to chtělo kosmetickou úpravu ty pytle pod očima, ale jako herec v poho

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.