Nejlepší střední školou roku 2019 se stala ústecká zdrávka
Ředitelka školy Miroslava Zoubková. Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Vyšší odborná škola zdravotnická a Střední škola zdravotnická Ústí nad Labem byla na základě hlasování studentů a absolventů vyhodnocena jako nejlepší střední škola Ústeckého kraje za rok 2019.

K tomuto úspěchu ředitelce školy Miroslavě Zoubkové popřál i hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček. Setkání se účastnila také vedoucí odboru školství Dagmar Waicová.

„Tohoto ocenění si velmi vážíme. Je pro nás motivací i nadále poskytovat kvalitní vzdělávání a podporovat příznivé školní klima. Především mě potěšila zpětná vazba na školu od našich absolventů,“ uvedla na setkání s hejtmanem ředitelka školy Miroslava Zoubková.

Škola zažívá v posledních letech dobré období. Její žáci se umísťují vysoko v různých odborných soutěžích. Jediné, co její ředitelku trápí, je fakt, že se již v nadcházejícím školním roce neotevře velmi oblíbený obor Záchranář. „Některá poslanecká rozhodnutí nemůžeme změnit, a ač jsem byla proti, náš osvědčený obor Záchranář se již na naší škole učit nebude. Bude se studovat jen na vysokých školách,“ konstatovala ředitelka s tím, že obor měl v Ústí tradici a úzce spolupracoval se Zdravotnickou záchrannou službou Ústeckého kraje či s německou stranou.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru