Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Valentýn Bohuše Matuše: 3 zamilované recepty, čím krmím Lucinku před spaním

Valentýn Bohuše Matuše: 3 zamilované recepty, čím krmím Lucinku před spaním
Zdroj: archiv Bohuše Matuše
+ Další 2 fotografie
EXKLUZIVNĚ
Valentýn 2020 je za rohem. A Bohuš Matuš (46) umí nejen zpívat, ale jakmile ho pustíte do kuchyně, stane se z něj král plotny. Zpěvák redakci eXtra exkluzivně prozradil tři recepty, kterými si vykrmuje svou osudovou lásku Lucinku (16). A že jde o pořádné dobroty.

Málokdo to ví, ale Bohuš Matuš se řadí ke gastronadšencům, kteří by se pro svou partnerku rozkrájeli. Redakci eXtra.cz amatérský kuchař a profesionální zpěvák, který pravidelně sleduje kulinářská show, jako je Prostřeno či MasterChef, prozradil, čím si vykrmuje svou vyvolenou.

"Lucince hrozně rád vařím a myslím, že ona je vynikají strávnice. Moje kuchařské dovednosti miluje, a tak jí rád vařím. A jaké jsou její nejoblíbenější jídla? Lucinka rozhodně miluje květákovou polévku podle starého receptu mojí babičky Helenky, potom si hodně potrpí na uzené prasečí ocásky v papiňáku dělané 3 hodiny a gurmánským zážitkem je rozhodně speciální krupicová kašička, kterou jí dávám před spaním," popsal Bohuš Matuš, čím si vykrmuje svou lásku.

Láska prochází žaludkem

Bohuš se netají tím, že Lucinka dokonce přibrala. "Pět kilo má nahoře. Prostě jí chutná a mně to dělá radost. Vaření mě hrozně baví," dodal slavný zpěvák, který exceluje především v muzikálech.

A jak to má Bohuš s Lucinkou v lásce? Na videorozhovor se můžete podívat ZDE: Lucinka si přišla hrát, pak přibrala 5 kilogramů, prozradil o vztahu s mladší partnerkou Bohuš Matuš

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy