Jan Révai v roli sukničkáře pobavil publikum

titSvižná francouzská komedie Smím prosit? otevřela jarní divadelní sezonu v Jupiter clubu v úterý 11. února. Pražské Studio Bouře producenta a herce Alexeje Pyška uvedlo hru v hlavní roli s vášnivým sukničkářem Janem Révaiem, který se pod vidinou pohádkového dědictví rozhodl dokonce oženit.

Hra autorů Gérarda Bittona a Michela Munze vypráví o šarmantním donchuanovi jménem Henri de Sacy, který může po své staré tetě zdědit velkorysý obnos peněz. A to však pod podmínkou, že se záletný synovec do roka ožení. Jak splnit tetiččin požadavek, oženit se a zároveň neztratit svobodu? S tím pomohl Henrimu vychytralý přítel a právník Norbert, který přišel na nápad, jak skloubit obojí. Kromě Jana Révaie diváci viděli na pódiu Jarmila Škvrnu v roli právníka Norberta, Martina Polácha jako tatínka Edmonda, Doda neboli Petra Pěknice a Kateřinu Janečkovou v roli Elsy.
Hra postavená na vtipných dialozích, chytré zápletce a nečekaném rozuzlení nejednou rozesmála zcela zaplněný sál Jupiter clubu.

M. Hudková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.