Hlavní obsah

Filmové premiéry: Judy, Fantasy Island, Chlap na střídačku, Malý Joe či Psi nenosí kalhoty

Právo, Věra Míšková

Renée Zellwegerová hraje legendární zpěvačku a herečku Judy Garlandovou ve filmu Judy. Milovníci hororů si užijí Fantasy Island. Ivana Chýlková s Lucií Žáčkovou bojují o Jiřího Langmajera v Chlapovi na střídačku. O rostlině, která může způsobit štěstí (a nebo také ne), je sci-fi drama Malý Joe. Dokumentární snímek Viva video, video viva mapuje dobu fenoménu video. Ester Geislerová hraje ve finsko-lotyšském snímku Psi nenosí kalhoty.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Judy

Fenomenální zpěvačka a úspěšná herečka se již v útlém věku stala miláčkem celé Ameriky. Její kariéra byla splněným snem.  Ale všechno má svou cenu, úspěch a sláva si vybírají vysokou daň. Její život provází osamělost, jejím démonem je alkohol a závislost na lécích. V zimě roku 1968 přijíždí Judy do Londýna, aby vystoupila na turné beznadějně vyprodaných koncertů. Docházejí jí peníze a její manželství se hroutí...

Judy trailerVideo: Bioscop

Judy, Velká Británie 2019, životopisné drama, 118 min., režie: Ruppert Goold, hrají: Renée Zellwegerová, Jessie Buckley, Finn Wittrock, Rufus Sewell, Michael Gambon a další.

Fantasy Island

Charismatický pan Roarke mění v luxusním, leč odlehlém tropickém rezortu tajné sny svých šťastných hostů ve skutečnost. Když se však fantazie stane noční můrou, musí hosté záhadu ostrova vyřešit, aby si útěkem zachránili život.

Fantasy Island TrailerVideo: Falcon

Fantasy Island, USA 2020, horor, 109 min., režie: Jeff Wadlow, hrají: Maggie Q, Portia Doubleday, Lucy Hale, Kim Coates, Michael Rooker a další.

Chlap na střídačku

Když Zuzana po patnácti letech manželství zjistí, že její muž má milenku, vymyslí plán: přiměje milenku k tomu, aby měly muže ve střídavé péči. Co se však zdá zpočátku jako perfektní plán, se nakonec může stát noční můrou pro všechny.

Teaser k filmu Chlap na střídačkuVideo: Bohemia MP

Chlap na střídačku, Česko 2020, komedie, 109 min., režie: Petr Zahrádka, hrají: Ivana Chýlková, Lucie Žáčková, Jiří Langmajer, Iva Janžurová, Pavel Nový, Martin Pechlát a další.

Malý Joe

Alice je vědkyně, zabývající se vývojem nových rostlinných druhů. Právě se jí podařilo vyvinout zvláštní karmínovou rostlinku, která při ideální teplotě, řádném zalévání a vlídném zacházení přináší svému majiteli pocit štěstí. Alice přinese rostlinku domů jako dárek pro syna Joea. Pojmenují ji Malý Joe, ale jak roste, začne mí Alice podezření, že nemusí být tak neškodná, jak se původně zdálo...

Malý Joe HD Trailer CZVideo: Film Europe

Malý Joe, Rakousko/Velká Británie/Německo 2019, sci-fi, 105 min., režie: Jessica Hausnerová, hrají: Emily Beechamová, Ben Whishaw, Kit Connor, Phénix Brossard a další.

Viva video, video viva

Dokument přináší prostřednictvím dochovaných materiálů, nečekaných setkání, osobních výpovědí a myšlenek ucelenou zprávu o totalitní době, kdy nemohlo být nadšení skupiny umělců spontánně ventilováno. Video se stalo nástrojem ke svobodnému uměleckému vyjádření. I přes nedostupnost technologií vznikala řada děl, za kterými stáli nejen uznávaní umělci, ale i téměř zapomenutí autoři.

Viva video, video vivaVideo: Aerofilms

Viva video, video viva, Česko 2019, dokument, 85 min., režie: Adéla Komrzý, účinkují: Petr Skala, Radek Pilař, Steina Vasulka, Woody Vasulka, Adéla Komrzý, Jaroslav Vančát, Věra Gaislerová a další.

Psi nenosí kalhoty

Hlavnímu hrdinovi filmu o ztrátě, lásce a sladkobolném bytí, se v jezeře tragicky utopí žena. Tato temná událost, která se navíc odehraje před zraky jejich malé dcerky, Juhu neustále pronásleduje a znemožňuje mu navázat vztah s lidmi. Setkání s dominou Monou však všechno změní. Juha začne být závislý na dušení a Mona mu ho ráda dopřává...

Psi nenosí kalhotyVideo: Pilot Film

Psi nenosí kalhoty, Finsko/Lotyšsko 2019, drama, 105 min., režie: Jukka-Pekka Valkeapää, hrají: Pekka Strang, Krista Kosonen, Ilona Huhta, Oona Airola, Ester Geislerová a další.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám