VIDEO: Nový singl Lenny Figure It Out je plný záběrů z dětství

Lenny | Foto: Michael Kotzur, MonsterMusic

Jedna z talentovaných českých muzikantek dokončuje nejnovější album. Navíc se chystá na svůj největší koncert v životě a aby fanoušky navnadila ještě víc, vydala nový singl, který je podpořený i osobním videoklipem.

Lenny rozhodně není v českém éteru žádný nováček, nejen proto se rozhodla uspořádat zatím svůj největší koncert v kariéře. Ten odehraje v O2 universum, ale ještě předtím vydá novou desku. „Věřím, že album se blíží svému závěru. Mám v sobě satisfakci, že jednotlivé kousky zapadají pomalu, ale jistě do sebe, a že vydám hudební materiál, o kterém jsem naprosto přesvědčená. Myslím, že fanoušci se mají na co těšit,“ doplňuje autorka.

Fotoreport: Kimbra a Lenny. 14. 3. 2019, Lucerna Music Bar, Praha

Nedávno vypustila do světa ochutnávku v podobě singlu Figure It Out, který jasně vykresluje různorodost každého životního příběhu, kdy si člověk musí na vše přijít sám. V samotném videu k písni Lenny odhaluje vlastní příběh cesty na vrchol podkreslený útržky videí z jejího dětství. Jedná se tak o velmi osobní zpověď. Podobný nápad vzešel před lety i z dílny Ed Sheerana. Ten do svého osobního videoarchivu sáhnul pro účely natočení videoklipu k Photograph.

Lenny odehraje koncert v O2 universu 4. prosince 2020.


Napište komentář

Karolína Kaufmann
O Karolína Kaufmann 360 Článků
Hudba je život! I po těch letech se jí nevzdávám ani teď, kdy už je v dosavadním životě těžší si na ni udělat pořádně čas a věnovat se jí. Miluju punkrock, rock (na tom jsem vyrostla), určité odnože metalu, ale stejně tak mám občas chuť na vážnou hudbu nebo ska. Prošla jsem přes iPunk.cz, MonsterMusic.cz, musicserver.cz a nyní jsem zpátky v Monsteru, který mi je nebližší.