Spravedlnost podle Spensera: Zákon má své limity. Mark Wahlberg ale ne

Streamovací služba Netflix přináší další nadupanou akční podívanou, do které ulovili jedno z nejlepších akčních hereckých es Marka Wahlberga. A co víc, na režisérské křeslo se usadil Wahlbergův častý kolega, režisér Peter Berg. Můžeme se tedy těšit na film, který se možná vyrovná jejich předchozí úspěšné spolupráci Den patriotů?

Spenser je bývalý policista, kterého právě propustili z vězení. Zůstává bydlet u svého dlouholetého přítele, a tam se také setkává se svým novým spolubydlícím Hawkem. I když vztah mezi nimi není nejlepší, musejí se naučit, jak společně spolupracovat. Po Spenserovi jdou totiž gangsteři, kteří ho dostali do kriminálu, a o kterých ví až příliš mnoho. Spenser a Hawk utvoří nezlomné parťácké pouto, které přeroste v opravdové přátelství. Navíc Spenser touží po zasloužené spravedlnosti.

V hlavních rolích Spensera a Hawka se objeví již zmiňovaný Mark Wahlberg a Winston Duke. Mezi dalším obsazením se můžeme těšit na Alana Arkina, Ilizu Shlesinger, Marca Maronaa Bokeema Woodbinea. Režie se ujal Peter Berg, jehož režijním debutem byla kriminální komedie Šest pohřbů a jedna svatba. Mezi jeho další úspěšné filmy patří Hancock s Willem Smithem, Na život a na smrt, Den patriotů, Deepwater Horizon: Moře v plamenech nebo 22. míle.

Film natočený dle knižní předlohy od Roberta B. Parkera bude mít premiéru na Netflixu 6. března 2020.

Zdroj: Netflix