Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Lenka Filipová slaví 66: S talentovanou dcerou Lenny jsou si podobné jako vejce vejci

Lenka Filipová a její dcera Lenny.
Zdroj: profimedia.com
+ Další 3 fotografie
66. narozeniny
Je to k neuvěření, ale muzikantka Lenka Filipová slaví už 66. narozeniny. Stále vitální zpěvačka, která nazpívala spousty nezapomenutelných hitů, by už mohla být klidně babička. Dcera Lenny (26), která je mamince nejen podobná, ale stejně jako Lenku ji živí muzika, si užívá života po boku rapera Marpa. Na zakládání rodiny to ale zatím nevypadá...

Lenka Filipová pochází z uměleckého prostředí. Její tatínek Adolf Filip byl studovaný operní pěvec a pražský divadelní herec, maminka pracovala jako učitelka hudební výchovy. Není tedy velkým překvapením, že i Lenčina dcera se věnuje hudbě.

Geny se nezapřou

Tady opravdu nepadlo jablko daleko od stromu. Lenny, jak si Lenka Filipová mladší říká, je nejen talentovaná, ale své mamince je i hodně podobná.

Už skoro dva roky Lenny randí s raperem Marpem, který kvůli ní opustil po osmnácti letech manželku a dvě děti. Stejně jako máma Lenka, i ona studovala v zahraničí a v roce 2018 se objevila ve výběru osobností „30 pod 30“ magazínu Forbes, které podle něj mění svět okolo sebe.

Rodina až později

Inspirativní a úspěšná muzikantka před pár dny vydala nový singl a kromě vystupování stihla i návštěvu Los Angeles, kde se účastnila předávání Oscarů. Cestování Lenny miluje, stejně jako svého partnera Otu alias Marpa. Na rodinný život to u této půvabné blondýnky zatím nevypadá. Proto se písničkářská a šansonová legenda vnoučat zřejmě ještě nějakou dobu nedočká.

Lence Filipové přejeme k narozeninám jen to nejlepší.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy