14. 2. 2020 07:55 − 3373× − 0

Švédská rallye od pátku do neděle na O2 TV Sport

Druhá soutěž MS má sice hodně okleštěný harmonogram, ale i tak si čeští fanoušci mohou užít u obrazovek O2 TV Sport dostatek zábavy.

Kultovní sněhový podnik, jediný svého druhu v kalendáři MS, jak známo, sice doprovázejí obrovské problémy s nedostatkem mrazivého počasí, ale i tak by měly být k vidění v televizním vysílání hned čtyři přímé přenosy. Ten úvodní v pátek v 11 hodin dopoledne na prvním průjezdu úsekem Nyckelvattnet, vložku Finnskogen 2 pak zařadil výrobce mezinárodního signálu pro sobotní program a v neděli budou moci diváci O2 TV Sport sledovat oba průjezdy erzetou Likenäs.

„V programu byla i úvodní divácká speciálka v Karlstadu, ale bohužel si na první přímý přenos kvůli jejímu zrušení musíme počkat do pátečního dopoledne,“ říká Tomáš Zetek, jeden z komentátorů WRC na O2 TV Sport, který tvoří dvojici s kolegou Richardem Tesařem. „I tak zůstaly v programu čtyři přímé přenosy, a vzhledem k úpravě harmonogramu to znamená, že diváci naší stanice si užijí s českým komentářem téměř polovinu ostrých kilometrů soutěže,“ dodává Zetek.

PŘÍMÉ PŘENOSY ZE ŠVÉDSKÉ RALLYE 2020 NA O2 TV SPORT:
- RZ 4 – pátek od 11:00 hodin
- RZ 6 – sobota od 10:00 hodin
- RZ 10 – neděle od 10:00 hodin
- RZ 11 (PS) – neděle od 12:00 hodin

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!