Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Výrobce a dealer pervitinu, recidivista Filip Kováč

Opět odsouzený Filip Kováč se vyhýbá nástupu do vězení, policie přijme jakékoli informace k jeho pobytu

14. února 2020 11:34 , aktualizace 12:12

Pátrání

     Kriminalisté pátrají po recidivistovi, na kterého vydal soud příkaz k dodání do výkonu trestu z důvodu spáchání trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Hledaný muž si je vědom svého nástupu do výkonu trestu, a proto se skrývá. Podle dosud zjištěných informací se zdržuje v Plzeňském kraji a pohybuje se v komunitě uživatelů omamných a psychotropních látek.

Filip Kováč

Datum narození 5.2.1982
Pátrání vyhlášeno 20.6.2019
Bydliště - kdysi Na Koželužně v Kdyni, nyní hlášen na obecním úřadě
Státní příslušnost Česká republika (CZ)

      Hledaný muž má asi 180 až 185 centimetrů vysokou, hubenou až vychrtlou postavu, hnědé vlasy a zelenomodré oči. Na prostředníčku pravé ruky má vytetovaný křížek o velikosti 1 krát 1 centimetr, tetování je vybledlé. 

     Filip Kováč je recidivista, který opakovaně vyrábí a dále distribuuje pervitin, běžně ale narkomanům zajišťoval i marihuanu, hašiš či kokain, za což byl již několikrát trestán. Kováč je sám uživatelem pervitinu.
     Kováč měl kdysi s Petrem Hippem varnu v panelovém domě ve Kdyni a pervitin vyráběl z polských léků. Poté, co tuto varnu policie objevila, byl Kováč odsouzen, ale po vykonání trestu se opět vrátil k výrobě drog.

Foto: PČR a Domažlický deník