Takhle vypadá vztahová idylka Bohuše Matuše a jeho Lucinky. „Peče pro mě, už jsem přibral asi čtyři kila. Hrozně rád Lucince vařím, barvím jí vlásky, starám se o ni jako o takové své miminko,“ rozpovídal se nadšený Bohuš Matuš v rozhovoru pro novácký magazín Život ve hvězdách. Zároveň ale zpěvák všechny ujišťuje, že Lucinka bydlí stále u rodičů. Ke své o třicet let starší lásce chodí jen na návštěvy, samozřejmě zůstává i přes noc.

Přestože Lucinka ještě nedosáhla ani dospělosti, myslí už na tak zásadní životní kroky, jako jsou vdavky a miminko. „Svatba ještě bohužel nebude, na dítě bych byla připravena klidně už teď, ale radši si počkám třeba do osmnácti,“ řekla trochu váhavě mladičká dívka s pohledem raněné laně. Zpěvák na to však celkem rozumně opáčil, že je sama miminko a miminko by nemělo mít miminko. Pak ale dodal, že by se tomu zase tolik nebránil...

Není to tak dávno, co se Matuš zaštiťoval lékařskou zprávou z oddělení gynekologie, která měla potvrdit, že Lucinka je stále panna. „Jeden význačný producent mi řekl, že mi závidí, že by také chtěl takovou mladou holku. Jiný mi zas řekl, že jsem se zbláznil a byl to velký problém,“ svěřil Matuš, s jakými názory na svůj kontroverzní vztah se setkává i při své práci.

VIDEO: Bohuš Matuš: Prozradil, v čem mazlivka Lucinka selhala...

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Bohuš Matuš: Prozradil, v čem mazlivka Lucinka selhala... Veronika Kuželková, Aleš Brunclík

Fotogalerie
54 fotografií