bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Guerin se odhodlal k odvážnému kroku: Boudreau dostal padáka!

14. února 2020, 18:00

Vojtěch Balon

Hokejisté Minnesoty sice stále bojují o postup do vyřazovacích bojů, na které po slušných výkonech z posledních zápasů ztrácejí už jen tři body, dál ale budou muset bojovat bez trenéra Bruce Boudreaua. Zkušený lodivod dnes dostal padáka!

Bližší informace ještě nejsou známy, dočasně by ale měl Wild převzít dosavadní asistent trenéra Dean Evason.

Bruce Boudreau přišel do Minnesoty v květnu 2016, jen osm dní po svém vyhazovu z Anaheimu. Nahradil tehdy dočasného kouče Johna Torchettiho, který dotrénoval zpackanou sezónu po Mikeu Yeovi. Lysohlavý trenér podepsal v St. Paul čtyřletou smlouvu, nakonec vydržel tři a půl roku.

I pod Boudreauem Wild patřili k průměrným celkům NHL a ve vyřazovacích bojích pod jeho velením na žádný úspěch nedosáhli. Jeho vyhazov v tuto chvíli je přesto překvapivý. Jedná už generální manažer Bill Guerin o jeho nástupci? Bez práce jsou nyní třeba Mike Babcock, Peter Laviolette či Gerard Gallant.

Další hodiny a dny snad napoví.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.