„Tak hysterickou reakci na své zvolení jsem ani od opozičních politiků ani od České televize opravdu neočekával. Oproti stovkám přání a povzbuzení od obyčejných lidí. Společnost je opravdu nemocná absencí demokratických instinktů," komentoval reakce na své zvolení ombudsmanem Stanislav Křeček. (Foto: Facebook)

„Demonstrovat proti tomu co se mi nelíbí je zcela v pořádku. Až Milion chvilek uspořádá demonstraci proti zvyšování nájmů, mohou s mojí účastí počítat…," glosoval zprávu, že proti jeho zvolení bude pochybný spolek pořádat demonstrace, ještě před svým zvolením Stanislav Křeček.

Křečkovy glosy vyvolaly vesměs kladné blahopřejné komentáře od čtenářů

„Mohu mít 1 000x jiný názor na to, kdo by měl být zvolen = zvolený jste byl Vy, pane doktore, volil Vás zákonodárný sbor, složený ze zástupců politických stran, které mají mandát z voleb: BLAHOPŘEJI KE ZVOLENÍ!!!" napsal jeden ze čtenářů.

„Gratuluji, i když vám nepřeji, čím vším si budete muset ještě projít. Tolik lidí se snaží vybičovat až fanatickou nenávist. Budou se vám snažit znepříjrmnit už první den ve funkci, kde vás nepustí do kanceláře," napsal další čtenář.

„Tak konečně máme ombudsmana který naváže na pana Motejla. Blahopřeju vám pane Stanislav Křeček. Ten mediální chlív nesleduju," okomentoval dění další čtenář.

„Výroky politických mrtvol Pekarové, Maláčové, Fialy, Rakušana, Kalouska a samozřejmě Šabatové a toho nedostunovanýho fláterníka Mináře jednoznačně svědčí o tom, že jste na správném místě," myslí si další komentátor.