Hlavní obsah

Jakub Moulis napsal píseň o rozchodu s přítelkyní

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Soutěž The Voice Česko Slovensko objevila zpěváka Jakuba Moulise. Svou energií a zároveň křehkostí, sebevědomým, přesto pokorným projevem zaujal nejen porotu a diváky. A také producenta Marcella, který s ním začal spolupracovat.

Jakub Moulis v písni Noc střídá denVideo: Universal Music

 
Článek

Moulis představil svůj debutový singl s názvem Noc střídá den, který je odrazem nešťastné lásky a hudební vášně. V klipu, který k písničce vznikl, si hlavní roli zahrála dcera úspěšného herce a vítěze StarDance Jiřího Dvořáka Anna. O kameru a režii se postaral David Balda.

„Skladbu jsem napsal krátce po rozchodu se svou bývalou přítelkyní. Původně byla jen s akustickou kytarou. Konečná aranž vznikla až po pár měsících v Londýně, kde jsme se s producentem Marcellem zaměřili na vyjádření emocí s využitím současných možností zvukové produkce,“ přibližuje vznik skladby jednadvacetiletý Moulis.

Producent a zpěvák Marcell, který spolupracuje například s Lenny, Debbi nebo Lucií Bílou, mu přisuzuje nejen pěvecké, ale i lidské kvality. „Při natáčení ve studiu jsem měl možnost Jakuba poznat blíže a vedle toho, že je to velký hudební talent, má i správně nastavené lidské hodnoty, což je vzácné a důležité. Jsou to právě ony, jež formují zpěvákovu tvorbu,“ popisuje Marcell.

„Videoklip k písničce Noc střídá den jsme pojali jako vyrovnání se s nevěrou prostřednictvím hudby. Vzpomínky zpěváka jsme zobrazili v kombinaci s expresivním vyjadřováním pocitů v nepřívětivé atmosféře,“ sdělil režisér Balda.

Videoklip zrcadlí lásku a vášeň, které střídá beznaděj a smutek. Příběh mladého páru, mezi který vstoupila třetí osoba, končí vysvobozením – hudbou.

Dodejme, že Moulis se vedle hudby věnuje také divadlu, herectví, moderování a jako lektor vede na několika základních školách hodiny populární hudby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám