Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Miloš Zeman poletí do Číny zamořené koronavirem. Slavný vizážista vyslal ostrý vzkaz

Zeman ke kauze Babiš řekl, že jde o divokou konspiraci. Médiím prý nevěří.
Zdroj: Profimedia.cz
+ Další 3 fotografie
čína
Ačkoliv původní plány zněly jinak, prezident Miloš Zeman (75) se nejspíš v dubnu vydá na summit 17 + 1 do Číny. Hlava státu v lednu prohlásila, že kvůli chybějícím čínským investicím v Česku se na cestu nevydá. Zeman chtěl místo sebe poslat vicepremiéra Jana Hamáčka (41), který v rozhovoru pro MF Dnes řekl, že prezident do Číny přeci jen možná poletí. Stylista slavných Pavel Kortan v návaznosti na tuto informaci vyslal ostrý vzkaz.

Nové informace o cestě Miloše Zemana do Číny potvrdil i mluvčí Jiří Ovčáček „Obecně platí, že jestli do té doby čínská strana naplní své investiční přísliby v České republice, může pan prezident své rozhodnutí přehodnotit,“ uvedl.

Čína je aktuálně střediskem nákazy koronaviru s názvem Covid-19, země hlásí už přes 60 tisíc nakažených a mrtvých přibývá. Mnoho zemí už zrušilo lety do Číny a Česko není výjimkou. Podle Hamáčka bude případný odlet prezidenta na summit ovlivňovat právě i situace se smrtící nákazou.

Vizážista slavných Pavel Kortan v návaznosti na informaci o tom, že Miloš Zeman zřejmě v dubnu odletí do Číny, napsal na svůj Facebook ostrý vzkaz. „Bože, ty to máš teď v rukou,“ napsal vizážista. Zřejmě jen málokomu není jasné, co tím Kortan myslí.

Přední tváře módy

Pavel Kortan je jedním z vizážistů slavných, kteří spolupracovali s těmi největšími hvězdami nejen módního světa. Do parády si Kortan vzal i celebrity, jakými jsou Andrea Verešová, Simona Krainová, Aneta Vignerová a v minulosti i zpěvačka Iveta Bartošová.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy