Komu se zodpovídá Nejvyšší státní zástupce Zeman, když ne lidu České republiky? Lidé se ve středních Čechách bojí vyjít z domu, protože tlupa, či tlupy už se nebojí nikoho, starostové bijí na poplach, žádají ochranu a... A státní zástupci se jim vysmívají!

 

Fakt je to normální?

Nebo jenom odvádění pozornosti a politická šikana obyčejných občanů na zakázku, kteří nadávají! Takto přece fungovali bolševici, ale ti se zaměřili pouze na útoky proti nim!

 

Partička státních zástupců pod vůdcem dosazeným z Bruselu Zemanem svolala sjezd na pronásledování keců na Faceboooku a mezitím se lidé třesou hrůzou, kdo je zase vyloupí, nebo dokonce napadne. Je to snad provokace? Nebo odvolají i policisty, aby tlupy mohly rabovat ještě víc?

 

Takže shrnuto: když tlupy rabují a ohrožují občany středočeského kraje, NSZ Zeman dosazený z Bruselu (nebo doporučený chcete li) svolal státní zástupce, aby se sjednotili proti "předsudečné nenávisti". Případ zpěváka Radoslava Bangy prý ukazuje, že ne všechny takové delikty se vyšetřují důsledně. Po provokačním protestu Bangy vůči kapele Ortel se na Bangově profilu na sociální síti Facebook se prý sešly stovky nenávistných příspěvků (což bylo předem jasné)... Takže nikoliv, že by se sjednotili, jak trestat předsudečné účelové provokace, což Banga evidentně a jak přiznal věděl, a počítal, že reakce bude, a co hvízdáním a dehonestací Ortelu vyvolá, ale je nutné zlikvidovat ty, kteří za to Bangovi nadávali!

Připravila se půda pro "předsudečnou nenávist" a už to jede!

Vážně takto funguje spravedlnost a demokracie?

 

A zde máte důkaz, kdo na provokaci pracoval. Tenkrát si to mnoho lidí neuvědomilo, dnes když ho celý národ pod jménem Řeporyjec Novotný zná, je jasné, v jaké režii proces Ortel - Banga - příspěvky byl.

Kdo na provokaci spolupracoval - zde je důkaz!

V jaké režii byl "Hvízdající Banga"?

Vidíte, jak se "předsudečná nenávist" připravila? A Banga se smál... „Byl jsem připraven, že budu v případě Ortelova vítězství pískat," oznámil vysmátý Banga. Můžete dohledat. A pan státní zástupce Zeman mohl pracovat.

 

Jak je možné, že fungují jako stát ve státě zavěšeni ve vzduchoprázdnu a Nejvyšší státní zástupce Zeman se lidem směje do očí?

Nejvyšší státní zastupitelství dlouhodobě pozoruje určitý nepříznivý trend, kdy se zejména v rámci internetových diskusí objevují příspěvky, které už mnohdy překračují hranici trestného činu. Od verbálních útoků přitom nemusí být daleko k fyzickému násilí. Školení nám pomůžou sjednotit praxi, vysvětlit některé pojmy v oblasti nenávistných projevů, vyjasnit, co stíhat nebo jak zajišťovat důkazy,“ řekl nejvyšší žalobce Pavel Zeman.

A výsledek? Tajemník  SPD Jaroslav Staník který dostal podmínečný trest za opilecké výkřiky, že Romové patří do plynu, ale člen ODS žádal podřezání prezidenta jako svini veřejně a ještě opakovaně a pohoda, klídek, tabáček. Stejně jako Novotný z ODS, co si dělá z trestního zákona legraci.

Běhá mráz po zádech!

 Soudí česká justice na obranu lidu, nebo jde s cizí mocností proti lidu jako v roce 1939? I když poctivě: většina soudců pracuje skvěle dle selského rozumu navzdory nepříčetnosti a šikaně státních zástupců.

 

Gang terorizuje okolí Prahy dál? Policie nasadila i vrtulník ...

kladensky.denik.cz › zlociny-a-soudy › gang-zlodeju-jesenice-u-prahy-s...
 
31. 1. 2020 - Je možné, že dál v okolí metropole řádí organizovaný gang zlodějů, kteří po ... Obyvatelé středních Čech mají strach, pořizují si zabezpečovací ...

Vykradači domů kolem Prahy? Jejich výhodou je rychlost, řekl ...

www.idnes.cz › zpravy › domaci ›
 
Kriminalisté přiznávají, že o pachatelích zatím nemají mnoho informací. Zatím nevědí, jaký je počet pachatelů, nemají informace o jejich věku ani národnosti. A výsledek? Nejvyšší státní zástupce Zeman svolá sjezd, jak nadávajícím občanům zakroutit krkem.
 
Opět: je rok 2020 - nikoliv 1939 a blížící se nacismus a Hitler. Nebo je vše jinak...? Sejde se mimořádně bezpečnostní rada státu? To přece není normální!
 
Mimochodem i Šabatová spolupracovala na provokacích a lze dohledat, i pan Křeček (dnes ombudsman) protestoval.
 

Související

Vražda prezidenta Zemana je méně, než dotace na Čapí hnízdo, státní zástupče Zemane?