InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Kroužkování ptáků s přednáškou

    pátek 19.4 9:00 - Sýpka u rybníka Topič

  • Multinstrumentální koncert kapely Jablkoň

    pátek 19.4 19:30 - Hospoda U Datla, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Písek v přípravě porazil nepříjemné Katovice

PÍSEK – V sobotu 15. února odehráli písečtí fotbalisté už šesté přípravné utkání. Na domácí umělce hostili třetí tým Divize A Katovice, kde nyní nastupuje i bývalý gólman žlutomodrých Kamil Hajdušek. U Otavy se hrál pohledný duel a početný dav fanoušků, který na jihočeské derby zavítal, určitě nemusel litovat. Na první branku se nečekalo dlouho. Hned v úvodu zápasu se prosadila domácí střelecká opora Tomáš Valenta. V první půlhodině měli Písečtí o něco víc ze hry a mohli přidat další góly, to se ale nepovedlo a o sobě dal vědět také soupeř. Divizní novic se usadil u domácí šestnáctky a dvěma trefami skóre otočil. Svěřenci Milana Nouska se s nepříznivým výsledkem nesmířili a ještě do přestávky si vzali vedení zpět. I druhý poločas přinesl brzký gól. Z vyrovnání se radovaly Katovice. To však bylo v zápase naposled, kdy jásali hostující fanoušci. Neuběhla ani minuta a žlutomodří si vzali vedení zpět a ještě pátou trefou zpečetili výsledek na konečných 5:3.

FC Písek – SK Otava Katovice 5:3 (3:2)

Branky: Valenta 2, Froněk 2, M. Held - Kadula 2, Uher

Ve středečních novinách zhodnotí duel s Katovicemi i prozatímní průběh celé přípravy trenér Písku Milan Nousek. 

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace