16. února 2020 • 19:00

SESTŘIHY: Sparta vzdala hold výhrou nad Vary 6:3. Dynamo dostihlo Kladno

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

SOUHRN | Tabulka hokejové Tipsport extraligy se výrazně pohnula v jejích spodních patrech. Vítkovice si připsaly důležité vítězství 3:2 v ocelářském derby nad Třincem. Litvínov ztratil v 60. minutě hry tříbodovou výhru s Mladou Boleslaví a padl 2:3 po nájezdech. Pardubice doma přehrály Zlín 3:2 a bodově dorovnaly Kladno. Rytíři svedli vyrovnaný souboj s vedoucím Libercem, přestřelku ale ovládli Bílí Tygři rozdílem 5:4 a tým Jaromíra Jágra padl podeváté v řadě. Sparta v rámci akce "Sparta vzdává hold" porazila Karlovy Vary 6:3 a připsala si první triumf s Josefem Jandačem na střídačce. Plzeň vynulovala Olomouc 3:0.



Kanadské bodování
Hráč Tým G A KB Z +/- TM S
1. Milan Gulaš 35 41 76 52 1 38 231
2. Michal Birner 20 41 61 41 12 12 138
3. Libor Hudáček 31 29 60 50 22 24 162
4. Tomáš Rachůnek 25 27 52 51 -8 12 113
5. Martin Zaťovič 29 21 50 51 1 24 125
6. Pavol Skalický 18 27 45 51 25 50 95
7. Matěj Stránský 23 22 45 52 13 46 120
8. Brady Austin 18 25 43 52 -12 26 145
9. Roberts Bukarts 16 26 42 47 -8 42 141
10. Tomáš Mertl 16 24 40 48 -4 42 114

Veledůležitý obrat pro Ostravany v derby dokonal Dočekal

Třinec postrádal elitního útočníka Wolského, který se podle slov trenéra Václava Varadi potýkal už před minulým utkáním se zdravotním problémem v horní části těla. Domácí gólman Jakub Štěpánek nastoupil poprvé proti Vítkovicím, za které v sezoně 2006/07 debutoval v extralize a později s nimi získal i stříbro.

Třinec přežil v úvodu gólovou šanci Šišovského a v osmé minutě udeřil. K osamocenému Chmielewskému se k levé tyčce trochu se štěstím odrazil puk a šancí nepohrdl. Vítkovičtí zahrozili v oslabení. Po špatné přihrávce Vrány se dostal do úniku Mallet, ale minul branku. Stejný hráč si spravil náladu v závěru třetiny, kdy před brankou zachoval chladnou hlavu, poslal Štěpánka na druhou stranu a skóroval do prázdné.

Na začátku prostřední části se před Dolejšem zjevil Marcinko, ale trefil jen beton. Aktivnější Třinec šel přesto do vedení, v přesilové hře se trefil po vyhraném vhazování od modré čáry Doudera. Hostujícímu mužstvu však opět vyšel závěr třetiny a Schleissova střela z pravého kruhu k bližší tyči prošla až za Štěpánkova záda.

Třinec se ve třetí třetině tlačil dopředu, jenže do vyložené šance se nedostal. Navíc v 50. minutě ujel domácím Dočekal, který uspěl střelou mezi betony. Vítkovický útočník skóroval poprvé od úvodního kola a po 32 utkáních bez gólu. Domácí se ve zbytku zápasu včetně více než minutové hry bez brankáře na nic extra nezmohli.

Ohlasy trenérů

Václav Varaďa (Třinec): "Vítkovice hrály velmi dobře v obranném pásmu, ztížily nám to. Mrzí mě, že nám dvakrát proklouzlo mezi prsty vedení. Inkasovali jsme všechny tři góly hrozně lacině, to nás srazilo. Vepředu jsme nebyli tak produktivní. Hlavně ve druhé třetině jsme měli spoustu šancí, které jsme nevyužili. Věděli jsme, že to bude ve třetí třetině o jednom gólu. Nepovedlo se ho ale vstřelit nám, proto jsme prohráli."

Rostislav Klesla (Vítkovice): "Byl to další důležitý zápas a zvládli jsme ho po celých šedesát minut solidně. Důležité bylo, že jsme srovnali skóre před koncem třetin, udržovalo to pozitivní energii. Přestože jsme se dostali ve třetí třetině pod tlak, tak jsme ho ustáli a nepustili jsme domácí do žádných tutových šancí. Kluci to odmakali, hráli srdnatě a myslím, že si tři body za výkon zasloužíme."

SESTŘIH: Třinec - Vítkovice 2:3. Oceláři dvakrát vedli, přesto si body odvážejí Ostravané
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 07:44. Chmielewski, 33:23. M. Doudera

Hosté: 19:33. Mallet, 37:29. Schleiss, 49:41. Dočekal

Sestavy

Domácí: Štěpánek (Kváča) – Gernát, Kundrátek, Galvinš, D. Musil, Zahradníček, M. Doudera, M. Adámek – Hrňa, P. Vrána, Martin Růžička (A) – M. Stránský, Marcinko, Chmielewski – Hrehorčák, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Adamský (C), Novotný, Dravecký (A).

Hosté: Dolejš (Mi. Svoboda) – Štencel, Trška, L. Kovář, Dudas, Výtisk (C), R. Černý, Gregorc – Šišovský, Hruška, Schleiss – Roberts Bukarts, O. Roman, Lakatoš (A) – Dej (A), R. Veselý, Mallet – Dočekal, Werbik, T. Kubalík.

Rozhodčí

Lacina, Stano – Hlavatý, Lederer

Stadion

WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 400)

Verva přišla o tři body v čase 59:16, zůstává tak poslední

Již po deseti vteřinách mohl otevřít skóre Klepiš, který si nabruslil do střelecké pozice, ale těsně minul. Ve třetí minutě Aliu bombou od modré čáry prověřil Krošelje a následovala Hüblova střela z mezikruží. Na druhé straně prověřil Janusovu pozornost Kousal. V 15. minutě projel Lunter celé hřiště, ale zblízka vysoko přestřelil.

První polovina druhé třetiny byla z obou stran nemastná neslaná. Ve 33. minutě šli domácí do vedení, když otevřel skóre Mahbod. Vzal si puk za brankou, vybruslil do střelecké pozice a mířil přesně. Čtyři minuty nato ujela v oslabení dvojice Trávníček, Jurčík a Trávníček prostřelil Krošelje. Záhy ale přišlo snížení ze strany hostujícího týmu: Šťastný dorazil puk za bezmocného Januse, který byl atakován mimo brankoviště, tudíž gól rozhodčí uznali i po trenérské výzvě domácích.

V 44. minutě mohl vyrovnat střelec první branky Šťastný, ale ani na dva pokusy nedokázal Januse prostřelit. Krošelje prověřil ranou z mezikruží Pospíšil, slovinský brankář zmenšil úhel a ránu kryl. V 55. minutě byl v šanci opět Šťastný, nabruslil si z pravého křídla až před Januse, ten vytáhl další výborný zákrok. Litvínov se v závěrečných minutách soustředil výhradně na ubránění těsného náskoku. V závěrečné minutě hráli hosté v šesti proti čtyřem a Zohorna dokázal ranou z levého křídla vyrovnat.

V prodloužení se hra přelévala z jedné strany na druhou. Největší šance měli Hrbas, který se řítil sám na Januse, a Jarůšek, i on ale ztroskotal na výborně chytajícím brankáři. Na řadu tak přišly samostatné nájezdy. První proměnil po hezkém přikopnutí Jarůšek, kterého vzápětí napodobil Bernad. Poté rozhodl až posledním nájezdem pěkným blafákem Stránský.

SESTŘIH: Litvínov - Mladá Boleslav 2:3sn. Verva přišla o tři body v 60. minutě, v nájezdech rozhodl Stránský
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 32:47. Mahbod, 36:34. Trávníček

Hosté: 37:39. Šťastný, 59:16. R. Zohorna, . J. Stránský

Sestavy

Domácí: Janus (Honzík) – J. Říha, Moravčík, Kudla, Aliu (A), Ščotka, Baránek, L. Doudera – Mahbod, M. Hanzl (C), Jarůšek – Pospíšil (A), V. Hübl, F. Lukeš – Petružálek, Gerhát, Válek – Stříbrný, Jurčík, Trávníček.

Hosté: Krošelj (Peters) – Hrdinka, Ševc (C), Dlapa (A), Pláněk, Hrbas, Fillman, Bernad – Skalický, Zbořil, Klepiš – R. Zohorna (A), Jeglič, Šťastný – Lunter, Bičevskis, J. Stránský – Flynn, Najman, P. Kousal.

Rozhodčí

Hodek, Sýkora – Brejcha, Jelínek

Stadion

ZS Ivana Hlinky, Litvínov

Návštěva

5 145 diváků

Skvělý výkon Rytířů srazily přesilovky

Kladno nastoupilo opět bez gólmana Denise Godly, který už byl připravený na střídačce. Chyběl znovu nemocný kapitán Jakub Strnad a 'céčko' měl na dresu stejně jako v pátek v Olomouci Petr Vampola, jehož Rytíři získali až do konce sezony z prvoligové Slavie.

Do první šance se dostal domácí Lenc, ale ve třetí minutě udeřili Rytíři. Barinkovo nahození od levého mantinelu tečoval za Hrachovinu Machač. Přesně za tři minuty vyrovnal při Barinkově vyloučení tečí Šmídovy střely od modré čáry Bulíř. Bílí Tygři potom přečkali oslabení při Vlachově trestu a otočit stav mohl znovu Bulíř, ale zblízka ztroskotal na Cikánkovi.

Radovali se tak ve 12. minutě hosté, když se po O'Donnellově přihrávce trefil z levého kruhu Austin a s 15 góly je nejlepším střelcem mezi extraligovými obránci. Zvýšit vedení hostů mohl Kaut. Na druhé straně nejdříve zahrozil v oslabení Musil a 21 sekund před první pauzou vyrovnal v přesilovce střelou o levou tyč Birner.

Druhé dějství herně ovládal Liberec. Rytíři se neprosadili ani při 100 sekund trvající přesilovce pěti proti třem. Až při klasické výhodě se dostal do nadějné pozice Jágr, jenže z levého kruhu minul. Hosté měli ve vlastním obranném pásmu problémy, přesto ale odolávali.

V 35. minutě šli dokonce opět do vedení. Stach z levého rohu skóroval o Hrachovinova záda. Liberec odpověděl za 133 sekund a opět v přesilovce. Při Redlichově vyloučení nabil Birner z pravé strany na levý kruh Hudáčkovi, který přes ležícího Barinku prostřelil Cikánka. Ve 38. minutě se trefil z pravého kruhu opět Hudáček a s 27 góly se vyrovnal na druhém místě tabulky střelců Martinu Zaťovičovi z Komety Brno.

Hned v úvodu závěrečného dějství chytil Cikánek Lencovu šanci a do lapačky ukryl i zakončení osamoceného Bulíře v přesilovce. Ve 49. minutě při Vampolově trestu Bulíř předložil puk před prázdnou branku Lencovi a Bílí Tygři vedli 5:3.

Kladno za dvě minuty snížilo při výhodě pěti proti třem, kdy se prosadil z pravého kruhu O'Donnell. Právě kanadský útočník byl při Havlínově vyloučení i blízko vyrovnání. Za domácí 116 sekund před koncem neproměnil nařízené trestné střílení za faul na Ordoše Hudáček a stav se nezměnil ani při závěrečné power play.

Ohlasy trenérů

Patrik Augusta (Liberec): "Naše přesilovky byly dnes excelentní. Nebylo to jednoduché utkání, od začátku jsme ho tlačili do hodně velkého kopce, ale použiju slova mého kolegy ze Zlína, že vyhrál lepší tým."

David Čermák (Kladno): "Dnes o osudu zápasu rozhodly přesilové hry. My jsme využili jednu. Přitom jsme dostali dvě dlouhé přesilovky pět na tři a dali jsme gól až na konci té druhé. Liberec z pěti proměnil čtyři. Denis Godla už byl dnes připravený a uvidíme, jestli se dá do pátku úplně dohromady. Jakub Strnad měl od pátku střevní potíže. Máme kádr hodně úzký. Jakmile nám někdo vypadne, tak každý hráč chybí."

SESTŘIH: Liberec - Kladno 5:4. Rytíři na potřebné body nedosáhli, neuspěli podeváté v řadě
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 05:15. Bulíř, 19:40. Birner, 36:23. L. Hudáček, 38:31. L. Hudáček, 48:42. Lenc

Hosté: 02:15. Machač, 11:45. Austin, 34:10. Stach, 50:51. Redlich

Sestavy

Domácí: Hrachovina (Schwarz) – Šmíd (A), Knot, Derner, Graborenko, Kolmann, Havlín, T. Hanousek – Birner (A), L. Hudáček, Lenc – Marosz, Bulíř, M. Zachar – L. Krenželok, P. Jelínek (C), Ordoš – J. Vlach, A. Musil, Valský.

Hosté: Cikánek (Godla) – Nash, Austin, Kehar, Zajíc, Zelingr, Barinka (A), Romančík – Zikmund, Vampola (C), Jágr – O'Donnell, Stach, Hovorka – Redlich, Machač, Melka – Š. Bláha, T. Kaut (A), Hajný.

Rozhodčí

Hejduk, Úlehla – Kajínek, Špůr

Stadion

Home Credit Arena, Liberec

Návštěva

7 500 (vyprodáno) diváků

V přestřelce s Energiíí se dvakrát trefil Dvořáček

Sparta začala aktivně a za svou snahu byla i gólově odměněna. Brankář Bednář si sice připsal několik dobrých zákroků, ve 4. minutě jej však překonal pohotově dorážející Kudrna.

Slibné příležitosti měli také hosté, oba celky si zahrály i přesilovky, skóre se však podruhé změnilo až v 17. minutě, kdy Dvořáčkovu střelu usměrnil za Bednářova záda nechtěně spoluhráč Polák. Karlovarský gólman přitom o minutu dříve zlikvidoval Košťálkovo sólo.

V samém závěru první třetiny ale hosté snížili. Sedláčka, jenž nahradil v předešlém zápase zraněnou jedničku Machovského, překonal ještě na začátku sezony hráč Sparty Černoch.

Pražané byli nadále výrazně střelecky aktivnější, Bednář ale svůj tým držel ve hře. V 29. minutě jej ale bezprostředně po buly překonal v přesilové hře Buchtele a o 41 sekund později po Růžičkově přesné přihrávce osamocený Dvořák.

Hosté se v útoku připomněli až v 35. minutě, kdy mohl po Sedláčkově chybné rozehrávce snížit Beránek. Podařilo se to však až o minutu později dorážejícímu Vondráčkovi. V 39. minutě si po Kudrnově akci připsal druhou branku Dvořáček, ale Energie před odchodem do kabin opět snížila. Sedláčka překvapil Šafář, který tak vstřelil premiérový extraligový gól.

Žádné drama se ale nekonalo. Hosté doplatili na vysoký počet vyloučených hráčů. Při Šenkeříkově trestu přidal v 52. minutě šestou branku domácích Sukeľ.

Ohlasy trenérů

Miloslav Hořava (Sparta): "Víme, že Vary hrají výborně a mají výbornou sezonu, takže jsme se připravovali na těžký zápas. Poté, co vyhráli v minulém zápase 9:1 (nad Brnem), tak jsme věděli, že to nebude jednoduché, což se potvrdilo. Z hlediska ofenzivy jsme tam měli celkem dobré věci, ale z pohledu defenzivy jsme nezvládli konec první i druhé třetiny. A myslím si, že kdyby Vary využily šance, které měly, bylo by to ještě zajímavější. Ve třetí třetině jsme si to už hlídali a bylo to lepší."

Tomáš Mariška (Karlovy Vary): "Chtěli jsme hrát aktivně, ale to se nám bohužel od začátku nepovedlo. Sparta měla lepší pohyb, byla víceméně ve všem lepší a převyšovala nás. Podle toho taky vypadal obrázek hry. I když se nám podařilo dát dvě kontaktní branky na konci první i druhé třetiny, tak nám Sparta vždy odskočila. Myslím si, že zápas kontrolovala a podala lepší výkon než my a zaslouženě vyhrála. Jsou soupeři, kteří nám sedí více a kteří méně, jako Sparta nebo Olomouc. Chtěli jsme dnes sérii (porážek) zlomit, ale Sparta nám nedala moc šancí."

SESTŘIH: Sparta Praha - Karlovy Vary 6:3. Pražané porazili Energetiky poosmé v řadě
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 03:12. Kudrna, 16:48. Dvořáček, 28:58. Buchtele, 29:39. Tomáš Dvořák, 38:36. Dvořáček, 51:25. Sukeľ

Hosté: 19:38. Černoch, 35:20. Vondráček, 39:53. Šafář

Sestavy

Domácí: J. Sedláček (Neužil) – Kalina, Blain, Jurčina, T. Pavelka, Tomáš Dvořák, Košťálek, Poizl – Rousek, Sukeľ, Řepík – Kudrna, V. Růžička, Říčka – Buchtele, Pech, Forman – Pšenička, Vitouch, Dvořáček.

Hosté: Bednář (F. Novotný) – Šenkeřík, Stříteský, Graňák, Plutnar, M. Rohan, D. Mikyska, Šafář – T. Rachůnek, Gríger, Flek – T. Mikúš, Vildumetz, O. Beránek – V. Polák, Černoch, Kohout – Koblasa, Skuhravý, Vondráček.

Rozhodčí

Horák, Pešina – Lhotský, Svoboda

Stadion

O2 arena (Praha - Vysočany)

Návštěva

15 077 diváků

Třetí výhru Dynama v řadě zařídil střelec Tybor

Už po deseti sekundách se před hostujícím gólmanem Kašíkem zjevil osamocený Tybor, ale šanci mu překazil faul. Následnou přesilovku Dynamo nevyužilo, a tak skóre otevřel až ve čtvrté minutě Zacharčuk, který se při hře čtyři na čtyři prosadil ranou od modré čáry. Kantora poprvé zaměstnal Honejsek, ale neuspěl. Stejně dopadl o chvíli později dorážející Okál.

Dynamo bylo po většinu první třetiny aktivnější a velkou možnost zahodil Tybor, který po Vondrkově perfektním pasu před branku minul. Zlín se poté dostal na chvíli do tlaku a solidní příležitosti neproměnili Köhler a Novotný. V závěru první části předvedl při oslabení skvělou práci Poulíček, který přesprintoval celé hřiště, aby byl včas na zadní tyči, odkud usměrnil do sítě Vondrkův pas.

Druhá část byla z obou stran více bojovná, což z pohledu skóre hrálo do karet Zlínu. Ve 24. minutě Buchta pohotově dorazil do sítě puk vyražený Kantorem a snížil. Pardubice si mohly vzít dvoubrankové vedení zpět, jenže Vondrka v přečíslení dvou proti jednomu pálil pouze do Kašíka, a tak znovu udeřili hosté. Claireaux dostal ve 36. minutě mezi kruhy prostor ke střele a trefil se parádně pod horní tyčku.

Zcela otočit skóre mohli hosté při přesilovce na začátku třetí třetiny, ale Herman, Dufek i Okál své velké šance promarnili. Naopak Dynamo svou početní výhodu zužitkovalo, když se zblízka trefil Tybor, a osm minut před koncem znovu vedlo. Zlín vrhl síly do útoku, ale než si stačil vypracovat soustavný tlak, fauloval Buchta unikajícího Tybora a Pardubičtí si i díky početní převaze závěr zápasu pohlídali.

Ohlasy trenérů

Milan Razým (Pardubice): "Povedl se nám vstup do utkání a výsledek 2:0 po první třetině byl pro nás fantastický. Soupeř ve druhé třetině přidal, zatlačil nás a zaslouženě vyrovnal, takže se rozhodovalo v poslední třetině. Zlín hrál perfektně přesilovku, ale i díky obětavosti našich hráčů, kteří konečně začali padat do střel, se neprosadil. Při naší přesilovce jsme si vzali jednobrankové vedení zpět a až do závěru o něj bojovali. Za tři body jsme hrozně rádi, drží nás ve hře o záchranu."

Robert Svoboda (Zlín): "Nejsme spokojení; je to už několikátý zápas, kdy jsme měli špatný vstup a pak jsme to doháněli, stejně tak na Kladně nebo doma s Libercem. Hráči si musí uvědomit, že 40 minut je prostě málo. Začátek byl z naší strany velmi špatný. Poté jsme si řekli, co by nás mohlo dovést k vítězství, ve druhé třetině jsme vyrovnali, přesto jsme nakonec prohráli. Rozhodly dvě přesilovky, jedna domácích a jedna naše."

SESTŘIH: Pardubice - Zlín 3:2. Důležité body pro Dynamo, rozhodl ve třetí třetině Tybor
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 04:00. S. Zacharčuk, 19:13. Poulíček, 51:12. Tybor

Hosté: 23:03. Buchta, 36:35. Claireaux

Sestavy

Domácí: Kantor (Kacetl) – Mikuš, Ivan, S. Zacharčuk, J. Kolář (C), T. Voráček, Holland, Blažej – Vondrka, R. Kousal, Tybor – Mandát (A), Poulíček, Svačina – Kusý, Harju, Látal – Blümel, Rolinek (A), Paulovič.

Hosté: Kašík (Huf) – Žižka (C), Nosek (A), Freibergs, Ferenc, M. Novotný, Buchta, Řezníček – Herman, Claireaux, Dufek – Okál, Honejsek, Šlahař – Köhler, Fryšara, J. Ondráček – Kubiš (A), P. Sedláček.

Rozhodčí

Jeřábek, Veselý – Frodl, Komárek

Stadion

enteria arena

Indiáni rozhodli o výhře ve druhé třetině během deseti minut

Domácí bez několika zraněných útočníků vstoupili ve značně obměněné sestavě do utkání rozpačitě, nevyužili přesilovou hru a iniciativu převzali hosté. V páté minutě se do šance protáhl Nahodil, jeho bekhendové zakončení ale pohotově zlikvidoval Frodl. Poté se Indiáni směrem dopředu zlepšili, nedokázali se však přes pozornou defenzivu Kohoutů prosadit do gólové příležitosti.

Prostřední část byla o poznání rušnější. V jejím úvodu individuální akci Straky zastavil pozorný hostující gólman Lukáš a za chvíli se zaskvěl i jeho protějšek Frodl, který zneškodnil střelu nekrytého Skladaného z mezikruží. Ve 26. minutě udeřilo na druhé straně, když skryté nahození Vráblíka od modré čáry skončilo v síti. Navíc o 43 vteřin později po vyhraném vhazování v útočném pásmu Rob dorážkou zvýšil na 2:0.

Rozjetí domácí dominovali. Po polovině zápasu ale udržel hosty ve hře Lukáš, který dokázal při plzeňském přečíslení dva na jednoho zastavit Strakův pokus mířící do odkryté branky. Následně se znovu probrali Kouhouti. Jejich vzepětí ale utnul z rychlého brejku ve 37. minutě Kantner, jenž pohodlně skóroval po Přikrylově zadovce.

Na začátku závěrečné dvacetiminutovky hosté promarnili dvě přesilové hry. V největší příležitosti Jaroměřský ve 45. minutě z dobré pozice pálil příliš slabě. Početní výhodu nezužitkovali ani domácí, když bombu Gulaše stačil Lukáš vytěsnit mimo. Olomoučtí již na zvrat neměli síly a Plzeňští v poklidu pomohli Frodlovi udržet nulu. Kohouty od většího přídělu ještě uchránil Lukáš zákroky proti dorážce Gulaše, sólu Kodýtka a šanci Mertla.

Ohlasy trenérů

Jiří Hanzlík (Plzeň): "Nebudeme si nalhávat, že jsme předvedli nějaký skvělý výkon. Bylo tam od nás spoustu nervozity a nepřesností. Projevuje se na nás neúspěšná série venkovních utkání a naše aktuální sestava, v níž nám chybí někteří zkušení hráči. Je cenné, že jsme i přesto našli cestu, jak v tom zápase zvítězit. Nedělám si ale iluze, vývoj by byl dnes jiný, kdyby Olomouc v první polovině zápasu proměnila svoje šance."

Zdeněk Moták (Olomouc): "Pro mě je to dnes zklamání, řekl bych, že to byl vyrovnaný zápas. Nemůžeme ale hrát na osmdesát, devadesát procent. Musíme podat stoprocentní výkon, abychom byli úspěšní. Vždycky nám dnes něco ve hře chybělo, nebo tam bylo něco navíc. Udělali jsme si to sami. Před druhým gólem domácích jsme nedali vyloženou šanci. Ve druhé třetině jsme dostali tři góly. Chtěli jsme si poté alespoň pomoci jedním gólem, ale to se nám bohužel nepodařilo."

SESTŘIH: Plzeň - Olomouc 3:0. Jasná výhra domácích, vítěznou branku dal Vráblík
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 25:42. Vráblík, 26:25. Rob, 36:01. Kantner

Hosté:

Sestavy

Domácí: Frodl (Tomáš Král) – Pulpán (A), Čerešňák, Jank, Jánošík, Vráblík, L. Kaňák, Houdek – Rob, Mertl (A), Gulaš (C) – Straka, Kodýtek, P. Zdráhal – Kantner, Přikryl, Pour – Vracovský, Kolda, Heřman.

Hosté: Lukáš (Mokrý) – Valenta, Dujsík (A), Ondrušek, Škůrek (C), Vyrůbalík, Jaroměřský, A. Rutar – Klimek, Nahodil, P. Musil – Burian, J. Káňa, Irgl – Ostřížek (A), J. Knotek, Olesz – Kořenek, Kolouch, Skladaný.

Rozhodčí

Bejček, Svoboda – Malý, Pešek

Stadion

LOGSPEED CZ Aréna

Návštěva

5774 diváků

Z V VP PP P Skóre B
1. Liberec 52 30 5 2 15 179:131 102
2. Třinec 52 27 4 4 17 163:125 93
3. Sparta 52 21 14 1 16 174:145 92
4. M. Boleslav 52 22 10 6 14 155:124 92
5. Plzeň 52 27 2 7 16 162:142 92
6. Brno 52 21 5 6 20 143:156 79
7. Olomouc 52 20 5 7 20 123:129 77
8. Mountfield 52 19 5 7 21 130:136 74
9. K. Vary 52 16 9 5 22 174:168 71
10. Zlín 52 19 4 5 24 151:151 70
11. Pardubice 52 16 3 10 23 121:160 64
12. Vítkovice 52 14 8 5 25 134:175 63
13. Litvínov 52 16 3 9 24 153:173 63
14. Kladno 52 16 3 6 27 130:177 60
  • Generali Play-off
  • Předkolo Generali Play-off
  • Baráž

SE SIMONOU: Vondrka se rozmluvil o kamarádovi Klepišovi. Jak dopadl v kvízu?
Video se připravuje ...

 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud