Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

SOUHRN 46. KOLA: Liberec udržel odstup soupeřů, Litvínov se topí dál a Kometa zvládla reparát

Hokejisté Liberce ve 46. extraligovém kole odrazili snahu Kladna, porazili Jágrův tým 5:4 a dál vedou tabulku o deset bodů před Mladou Boleslaví. Ta na stadionu tonoucího Litvínova prohrávala 0:2, ale nakonec veze dva body za výhru 3:2 po nájezdech. Třetí je o skóre Plzeň, která porazila Olomouc 3:0, a jen o bod za ní je čtvrtá Sparta, jež potvrdila, že to na Karlovy Vary umí, a vyhrála nad nimi 6:3. Zlaté body mají Pardubice, které odčarovaly kouzlo Zlína ve vzájemných zápasech a vyhrály 3:2. Kometa po debaklu v Karlových Varech doma zabrala proti Hradci Králové.

Michal Bulíř
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Kometa Brno - Hradec Králové 2:1

Oba týmy skládaly reparáty za předchozí debakly a povedlo se to Kometě. Brňané v dohrávce 46. kola extraligy v souboji o nejlepší šestku zajišťující přímý postup do play-off zdolali Hradec Králové 2:1. Brňany poslal do vedení teprve šestnáctiletý Jakub Brabenec hned při svém debutu v extralize, k němu se vítězným gólem přidal Tomáš Plekanec. Za Mountfield se prosadil Lukáš Žejdl.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Hradec Králové

Liberec - Kladno 5:4

Kladenská mizerná série pokračuje. Jágrův tým vedl v Liberci 1:0, 2:1 a 3:2, ale pak už favorit převzal roli a i přesto, že Rytíři dělali, co mohli, víc než snížení ze 3:5 na konečných 4:5 už nestihli. Takže si připsali devátou porážku za sebou. Dva góly vítězů dal Hudáček, který ještě u další trefy asistoval a v závěru neproměnil trestné střílení.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Kladno

Třinec - Vítkovice 2:3

Třinec potvrzoval roli favorita, byl úspěšnější téměř ve všech statistikách a dvakrát vedl i na góly, ale soupeř z Vítkovic dvakrát vyrovnal a v poslední třetině rozhodl. V severomoravském derby vyhrál Třinec sedm z posledních osmi zápasů, ale tentokrát Vítkovice nečekaně vybojovaly druhou výhru. Rozhodl Martin Dočekal, který dal gól po pěti měsících.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Vítkovice

Litvínov - Mladá Boleslav 2:3 po nájezdech

Litvínov potřebuje body jako sůl, a i když s Mladou Boleslaví sahal po třech a vedl 2:0, nakonec mu zůstal jediný, když padl v nájezdech. V nich za Litvínov proměnil hned úvodní jen Jarůšek, na což hned odpověděl hostující Bernad a Stránský pak rozhodl zápas v pátém nájezdu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Mladá Boleslav

Pardubice - Zlín 3:2

Devět zápasů za sebou pardubičtí hokejisté se Zlínem prohráli, v neděli jejich černá série skončila. Pardubičtí hráči zvítězili 3:2 a vzdalují se poslednímu místu, které znamená sestup do první ligy. Pardubice vyhrály potřetí za sebou, odskočily poslednímu Litvínovu a dostihly bodově Kladno.

Sparta - Karlovy Vary 6:3

Sparta to s hokejisty Karlových Varů umí. Pražané porazili Západočechy poosmé za sebou, tentokrát 6:3, a jsou v tabulce čtvrtí. Dva góly vítězů vstřelil David Dvořáček. Karlovy Vary jsou v tabulce sedmé a prohrály třetí utkání z posledních čtyř.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha - Karlovy Vary

Plzeň - Olomouc 3:0

Hokejisté Plzně si po sobotní porážce v Mladé Boleslavi spravili náladu. Třetí tým extraligové tabulky porazil Olomouc 3:0 a drží krok právě s druhou Boleslaví, která je před ním jen díky lepšímu skóre. Zápas rozhodli domácí třemi góly ve druhé třetině, dva body si připsal Rob, který se jednou trefil a připsal si ještě asistenci u dalšího gólu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Olomouc

Hlavní zprávy

Nejčtenější články