InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Milevští žáci porazili Krumlov, starším svítila desítka

MILEVSKO – Dva zápasy, dvě vítězství! Se stoprocentní bilancí zvládli mladší a starší žáci HC Milevsko 2010 nedělní zápasy 24. kola Plzeňsko-jihočeské ligy doma s Českým Krumlovem. Podle očekávání čekala těžší bitva mladší žáky, ale po dobrém výkonu navázali na vítězství ze Soběslavi a připsali si další body do tabulky. Kapitán Jan Hlavín se podepsal dvěma góly a třemi asistencemi pod pět ze šesti branek svého týmu – 6:3. V zápase starších žáků pak zářil ještě výraznějším písmem Michal Rottenberg, jenž nasázel o třídu slabšímu soupeři šest gólů a na jeden přihrál – 10:2. Milevští hráči bojovali spíše sami se sebou, protože musel jeden nastoupit s horečkami a druhý se po nemoci postavil na brusle po dvou týdnech, aby trenér složil alespoň dvě formace.

Mladší žáci navíc využili zaváhání hokejistů Veselí nad Lužnicí a Motoru České Budějovice, kteří v uplynulém kole shodně prohráli, což znamená, že se svěřenci trenéra Marka Podrabského drží na samém vrcholu Plzeňsko-jihočeské ligy. Druhá Škoda Plzeň je o bod pozadu, ale má zápas k dobru. Starší žáci z Milevska už letos pravděpodobně na medailové příčky pomýšlet nemohou, přesto se pohybují v lepší polovině tabulky.

Mladší žáci – neděle 16. února
HC Milevsko 2010 – HC Slavoj Český Krumlov 6:3 (1:0, 3:2, 2:1). Branky a nahrávky: 13. Podrabský (Hlavín), 28. Hlavín, 31. Céza (Hlavín, Suchan), 40. Podrabský (Hlavín, Kolář), 53. Hlavín, 56. Suchan (Bouška).

Starší žáci – neděle 16. února
HC Milevsko 2010 – HC Slavoj Český Krumlov 10:2 (5:1, 2:0, 3:1). Branky a nahrávky: 2. Rottenberg (Bouška), 3. Rottenberg (Čunát), 8. Bouda (Špánek, Klíma), 15. Rottenberg, 19. Ingriš (Haluzík, Rottenberg), 26. Rottenberg (Špánek), 38. Rottenberg (Špánek, Klíma), 44. Bouška (Bouda), 45. Bouda (Bouška, Prokop), 48. Rottenberg (Klíma, Vlk).

Diskuse k článku - 2 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • HCM 

    Reagovat

     

    Doufám že zápasy žáků sledoval někdo z týmu dospělých aby viděli jak se má hrát na Krumlov. Je třeba to řezat od první minuty. Nic jim nedarovat. Tak ať se v sobotu daří.

    Vloženo 18.2.2020 18:50:04

    • Tak 

      Reagovat

       

      Ty už sem prosím nikdy nepis. Pod článkem o dětech si neřeš svoje minrraky.

      Vloženo 19.2.2020 06:35:34

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace