Moje šťastná hvězda

Je s ním kvůli věštbě

Manželé jsou na první pohled příkladem pravé lásky, oddanosti a tolerance. Ve skutečnosti ale není všechno tak růžové, jak se může zdát. Zpěvačka Hana Zagorová (73) a její manžel Štefan Margita (63) se mají v poslední době často hádat.

Operní zpěvák totiž už svou ženu nechce nadále brát s sebou na své koncerty, které se konají v cizích zemích. To Zagorovou dost zaráží a štve, a dokonce svého muže měla začít obviňovat z nekalostí. To zase na oplátku naštvalo Štefana, podle kterého se jeho žena už skutečně zbláznila.

Nechce ji brát s sebou z toho důvodu, že ho na cestách rozptyluje. Nemůže zároveň pracovat a věnovat se manželce, která se jinak nudí na hotelu. To si ale Hana nenechá vnutit a stojí si za svým.

Odpustila by mu vše?

I když posledních pár měsíců není jejich manželství ukázkové, Hana při svém muži stále stojí.
Někdy ji to prý stojí hodně sil a trpělivosti, ale stále prý věří v onu věštbu. Své kamarádce Heleně Růžičkové (†67) vždy věřila, a její věštby byly ve většině případů pravdivé. Ne však ve všech případech.

Stalo se, že i ona se zmýlila. Mohlo by tomu tak být i v případě Hanky a Štefana? Po každém jejich manželském karambolu se Zagorová uklidňuje právě slovy Heleny Růžičkové, podle které je jejich manželství osudové a na celý život.

Je ale dobré, aby celý její život stál jen na jakési věštbě? Kvůli ní by Hana dokázala svému muži odpustit nejspíš cokoliv. Se svým mužem neměla Hana dlouhá léta žádný problém.

Vše jí začíná docházet

Rozuměli si snad úplně ve všem, ale poslední dobou jí jeho chování začíná lézt na nervy.
Radí jí například, co si má vzít na sebe a jakou práci vzít. Podle ní rozhoduje o něčem, na co nemá právo. Zagorové se nelíbí, že ji svůj manžel nechce sebou na cestách a podezření z jeho nevěry každým dnem stoupá.

Pokud by manželovu milenku skutečně odhalila, byla by schopná mu odpustit jen proto, že jim Růžičková vyvěštila společnou budoucnost? Kolem Margity se často motají půvabné dámy, a ne jedna by se ráda objevovala po jeho boku. Zatím ale Zagorová nemá důkaz.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden