Výtěžek plesu: Částku 250 tisíc korun si rozdělí rovným dílem Skauti a Arkadie
Město Teplice. Ilustrační foto
Teplice

Teplice – Koncem minulého týdne se v Krušnohorském divadle Teplice konal už sedmnáctý reprezentační ples města. Stejně jako v předešlých letech i letos byla akce beznadějně vyprodaná. Ples měl charitativní charakter a výtěžek ze vstupného ve výši 201 tisíc korun poputuje na podporu teplických organizací.

Podle informace primátora Hynka Hanzy rada města vybranou částku ještě zaokrouhlí na celkových čtvrt miliónu korun a rozdělí rovným dílem mezi obecně prospěšnou společnost Arkadii a Junák – Český skaut, středisko Dvojka Teplice.

Hlavní hvězdou letošního plesu byl zpěvák Janek Ledecký. Kromě popové Star ale organizátoři čerpali při přípravě programu především z domácí nabídky. K tanci hrál skvělý Big Band teplické konzervatoře, předtančení se ujal taneční soubor Styl-Dance Teplice, ve foyer divadla se konala módní přehlídka teplického návrháře Jiřího Moravce a v divadelní pivnici se rozjel Lepší večer pod dohledem autora cyklu Malých Paříží, Antonína Moravce.

V průběhu večera návštěvníci plesu připili na věčnou vzpomínku nedávno zesnulému Jaroslavu Kuberovi.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru