Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Než Meghan potkala Harryho, milovala ležérnost i mini délky. Takhle sexy byla!

18. února 2020 | 06:00

Přestože už tenkrát měla ráda vysoké podpatky, oblékala se úplně jinak. Meghanin styl se za poslední čtyři roky, co je s princem Harrym, hodně změnil a dnes se jí inspiruje velká spousta žen. Líbil se vám její styl i předtím? A bude se oblékat zase stejně?

Meghan a Harry už jsou volní a v královské rodině musí prý splnit poslední povinnost, a to účast na tradiční bohoslužbě ve Westminsteru. Bude to poslední příležitost, kdy Meghan uvidíme v oblečení podle etikety? Podle nás se asi nevrátí ke krátkým šatičkám a odhaleným modelům, ale více se upne k ležérnějším kouskům, jaké nosila, než se s princem Harrym vzali. S Harrym se poprvé na veřejnosti objevila v červenci 2016, její styl se však změnil až při oficiálním ohlášení zásnub. 

Meghan předtím upřednostňovala oblečení, které by jí v královském paláci neprošlo. Podpatky sice nosila, ale ráda je kombinovala s krátkými šaty nebo s kraťasy, ve většině případů byla fotografy zachycena na společenských akcích, na nichž převažovaly zejména elegantní modely. Ve volné chvíli ale tíhla k džínám, botám bez podpatku a k maximálnímu pohodlí. Tento rok už se nebude muset řídit královskými pravidly. Hned jak byla první příležitost, opět se rozhodla pro komfort.

Aktuální snímky z Kanady, kam se s Harrym odstěhovali.
Autor: profimedia.cz

Podívejte se do naší fotogalerie na inspirující Meghaniny modely, které oblékla předtím, než se přivdala do královské rodiny:

Autor: Markéta Luštincová