OBRAZEM: Pracoviště následné rehabilitace prošlo rekonstrukcí, pacientům nabídne větší komfort
Foto: Krajská zdravotní
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Krajská zdravotní, a. s. - Masarykova nemocnice Ústí nad Labem, o. z., má připraveny prostory v rekonstruované části pavilonu „T“ v areálu na Severní Terase pro nové pracoviště lůžkové rehabilitace charakteru odborného léčebného rehabilitačního ústavu.

Moderně vybavené pracoviště si v pondělí 17. února 2020 prohlédli Ing. Jiří Novák, předseda představenstva Krajské zdravotní, a. s., (KZ), Ing. Petr Fiala, generální ředitel KZ, MUDr. Aleš Chodacki, náměstek pro řízení zdravotní péče KZ a MUDr. Josef Liehne, ředitel zdravotní péče Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z. Průvodcem jim byl MUDr. Pavel Maršálek, primář rehabilitačního oddělení.

1802kzcr1

Foto: Krajská zdravotní

„Nové oddělení lůžkové rehabilitace velmi dobře doplňuje portfolio služeb následné péče, které v má v současnosti Krajská zdravotní pro pacienty z Ústeckého kraje ve svých nemocnicích k dispozici. A musím konstatovat, že jde o moc pěkné pracoviště. Zdravotnickému personálu tady přeji krásnou práci a hodně spokojených pacientů, kteří jistě ocení příjemné prostředí, které plně odpovídá standardům zdravotní péče v 21. století,“ zdůraznil Ing. Jiří Novák, předseda představenstva KZ.

1802kzcr3

Foto: Krajská zdravotní

„Jsem rád, že se nám podařilo dokončit další důležitou investiční akci v ústecké Masarykově nemocnici, tentokrát v pavilonu „T“, nejstarší budově v areálu na Severní Terase. Za finanční investiční podporu musím poděkovat Ústeckému kraji, která dlouhodobě umožňuje kontinuální rozvoj a modernizaci zdravotnické techniky v každé z pěti nemocnic, které Krajská zdravotní spravuje,“ uvedl Ing. Petr Fiala, generální ředitel KZ.

1802kzcr4

Foto: Krajská zdravotní

„Oddělení následné rehabilitace v krásně rekonstruovaných prostorách pavilonu „T“ Masarykovy nemocnice velmi vítám. Je prvním svého druhu v Krajské zdravotní a druhé v Ústeckém kraji. Děkuji všem, kteří se na vybudování nového oddělení podíleli, a přeji našim pacientům, aby nové prostory a jejich vybavení přispělo k jejich rychlému návratu do normálního života,“ řekl MUDr. Josef Liehne, ředitel zdravotní péče Krajské zdravotní, a. s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z.

1802kzcr5

Foto: Krajská zdravotní

„Bude zde 20 lůžek následné rehabilitační péče, tedy charakteru odborného léčebného rehabilitačního ústavu. Náleží k nim zázemí terapeutické části, v níž se budou pacientům věnovat ergoterapeuti, logoped a fyzioterapeuti. Nechybí tělocvična s moderním vybavením včetně robotické rehabilitace,“ přiblížil MUDr. Pavel Maršálek, primář Rehabilitačního oddělení Krajské zdravotní, a. s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z., který je v současnosti i předsedou odborné Společnosti rehabilitační a fyzikální medicíny České lékařské společnosti J. E. Purkyně.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru