Jak jsem potkal vaši matku: Do role Robin si tvůrci původně vybrali známější herečku

Jak jsem potkal vaši matku: Do role Robin si tvůrci původně vybrali známější herečku | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Cobie Smulders nebyla jedinou kandidátkou na hlavní roli.

Netřeba asi diskutovat o tom, že Robin byla jedním z hlavních pilířů seriálu How I Met Your Mother/Jak jsem poznal vaši matku (jistě, podle mnohých byl hlavní hvězdou Barney, ale bez Robin by to také nebylo ono). 

Robin ztvárnila kanadská herečka Cobie Smulders, pro kterou v dané době šlo o jednu ze zatím vůbec nejvýraznějších rolí její kariéry (a stále to platí).

Ovšem, původně si tvůrci vyhlédli úplně jinou kandidátku na roli ztřeštěné televizní reportérky, která měla s další hlavní postavou Tedem (a nejen jím) hodně komplikovaný vztah. O které herečce je řeč? O Jennifer Love Hewitt (Tajemství loňského léta, Před svatbou ne). 

Není překvapením, že si tvůrci vybrali právě ji. V době, kdy se sitcom připravoval, byla Jennifer už etablovaným jménem, měla na kontě velmi slušné množství rolí, šlo tak o známou tvář. 

Nicméně Jennifer nakonec dala tvůrcům seriálu košem a to kvůli jinému televiznímu projektu (byť totožné stanice a to CBSPosel ztracených duší. Což také nebyl úplně krok vedle, na obrazovkách vydržel (s velmi slušnou sledovaností) pět let, nicméně projekt Jak jsem poznal vaši matku se dočkal devíti řad. 

Rozhodnutí Hewitt tak otevřelo dveře pro Cobie, která v roce 2004, kdy nastoupila do seriálu, byla poměrně nezkušená. Ale zvládla to a její Robin si získala velmi slušné množství fanoušků a kromě toho tahle role byla odrazovým můstkem pro další práci, ať už je řeč o postavě Marii Hill z marvelovských filmů a seriálů nebo aktuálně běžícím komiksovém seriálu Stumptown, který se dočkal velmi slušných hodnocení.

Zdroj: ScreenRant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu