Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2020, 1. casting: Dvanáctý ročník odstartoval rozpačitě

18. Únor 2020 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

superstar_6_porota

Tak nám to zase začalo. Přestože SuperStar už dlouho není masovou záležitostí a většina diváků jí pohrdá, pro nás hardcore fanoušky je to svátek. A já jako jeden z nejhardcorovějších fanoušků jsem se na letošní SuperStar opravdu těšil jednak po zklamání z loňského Voice, rovněž si po náročném absolvování studia na vyššího soudního úředníka potřebuju odpočinout, no a především mám v (premiérově pětičlenné) porotě svoji nejsrdcovkovitější srdcovku. Bohužel mám pro vás smutnou zprávu a v tomto ročníku se ke mně nepřipojí Scalex, který se rozhodl dát si realityshow detox. Budete se tedy muset spokojit pouze s mou maličkostí, ovšem nepočítejte s tím, že Scalexe nahradím v jeho objektivitě a nezaujatosti a že si nebudu z rekapů dělat psychoanalýzu jako Saša Rašilov v Samotářích. Jaká byla úroveň soutěžících pilotního dílu? Jak se ve své premiéře předvedla porota? Která aktuální světová megastar se bude historicky poprvé obracet jinde než v hrobě nebo v posteli? Rýsuje se mi tam už nějaká srdcovka? A které je moje nejoblíbenější „underrated“ album ever? To všechno se dozvíte v mém prvním letošním rekapu.

Mikuláš Hrbáček

zpíval: Slza – Holomráz

Patrície mi přesně vzala slova z úst, když Mikuláše zařadila do boybandu, čemuž výběr Slzy, což je takový novodobý Lunetic, jen napomohl. Akorát ode mě to zrovna není kompliment. Ale i když se oprostím od svého ambivalentního vztahu k podobným typům, tak i v této kategorii je Mikuláš veskrze průměrný. Bendig i Harich byli už v době soutěže o několik levelů výš, dokonce i Slepčík byl mnohem lepší než Mikuláš. Samozřejmě v českému popu máme x důkazů, že i (pod)průměrní plyšáci mohou prorazit, ovšem dalšího Adama Mišíka nebo podobného Calltu nemůžeme potřebovat, proto doufám v Mikulášův rychlý konec.

Mikuláš Hrbáček

Timotej Májský

zpíval: A Great Big World feat. Christina Aguilera – Say Something

S Timotejovým vystoupením jsem zažil příjemné déja vu, když se spolu s ním v místnosti porotců objevila Eliška Rusková, které nikdy nepřestanu být vděčný za to, jak mi zachránila minulý ročník. Ale teď k Timotejovi. Zcela bez debat má velmi zajímavou sytou barvu hlasu, což je obrovská deviza, která mu dává v soutěži velké šance. Na můj vkus však dává do zpěvu až příliš kudrlinek, což mi zrovna v této písni přišlo zbytečné. Say Something je sám o sobě slaďák a není tak potřeba toho cukru ještě přidávat (to je jako doslazovat coca-colu). Tak trochu mi Timotej spadá do kategorie, kterou v minulosti v SuperStar zastupovali Roman Lasota a Martin Kurc, kteří se vyznačovali krásnou zastřenou barvou hlasu, ale zároveň sestupnou tendencí výkonů. Doufejme, že Timotej nebude podobný případ. Z prvního castingu však rozhodně patřil do trojice nejlepších.

Timotej Májský

Karin Křížová

zpívala: Alex Clare – Too Close

Karin je krásná baba, o tom žádná, i když můj typ to úplně není. Její zpěv mi však vůbec neutkvěl v paměti. I když Karin nezpívala špatně, tak byla zcela zaměnitelná se zástupem jiných zpěvaček, které jsme v těchto soutěžích viděli. Ačkoliv je mi Karin sympatická, nevěštím jí dlouhou cestu soutěží.

Karin Křížová

Marina Laduda

zpívala: Billie Eilish – My Boy

Uf, tak tato stará známá z federálního X Factoru patří do skupiny soutěžících, kteří by se vracet neměli. Billie Eilish by se musela obracet ve své o tři čísla větší mikině, kdyby Marinino vystoupení viděla, protože to byl ztělesněný afekt. Vzhledem k její typové výraznosti se obávám, aby nepostoupila až do finále na úkor lepších zpěvaček. Kéž bych se mýlil.

Marina Laduda

Dominika Rovňanová

zpívala: Fergie – Little Party Never Killed Nobody

Velmi si cením lidí, kteří mají atypické zájmy a nestydí se za to. Dominika sbírá barevné ponožky podobně jako já klobouky, takže za to má u mě první plus. A druhé pak za zastřenou barvu hlasu. Její vystoupení sice nebyl vyložený zvedák, ale bylo rozhodně kvalitní a v (ne)konkurenci prvního dílu se s přehledem zařadila do Top 3. Haberu bych za poznámku o velkém nose nejradši kopnul do prdele.

Dominika Rovňanová

Vasyl Fedykovych

zpíval: Mark Ronson feat. Bruno Mars – Uptown Funk

A tady bych Haberu nejradši kopnul do prdele podruhé. Sorryjako, ale prosazovat něčí postup, aby se mohl v dalším kole na jeho úkor pobavit, WTF??? A aby toho nebylo málo, tak se touto škodolibostí nakazili i Leoš s Čekym. Na druhou stranu jsem však hrdý na Moniku, která na rovinu řekla, že se Vasylovi nechce posmívat, v čemž jí podpořila i Patrície. Zcela zbytečný postup, za který lze Vasyla pouze litovat.

Vasyl Fedykovych

Alica Urcikánová

zpívala: Britney Spears – Toxic

Po beznaději plné exotů, ze které lehce vyčnívali jen Timotej a Dominika, jsem se já těsně před koncem prvního castingu dočkal zadostiučinění. Alica je moje ideální favoritka. Hlas jako Emma Drobná (s mírně dětským nádechem, což však u quirky hlasů není na škodu), typ jako Eliška Rusková, k tomu skvělý výkon a skromné vystupování. Není co řešit. Pro mě jednoznačná No. 1 prvního dílu, a pokud Alici žádná holka v následujících dílech nepřekoná (o čemž dost pochybuju, jelikož Alica dokonale zapadá dokonale do mého portfolia), mám o své letošní srdcovce jasno, čímž se mi národnostní poměr největších favoritek federálních SuperStar vyrovná na 3:3.

Alica Urcikánová

Ján Ožvoldík

zpíval, respektive rapoval: vlastní píseň o smrti maminky

Vypadá to, že tato řada SuperStar hned v prvním díle našla svého Laciho Angyala. Je mi velmi líto, že Janko přišel o maminku v tak mladém věku a obdivuju jeho vnitřní sílu, se kterou se s tak těžkou ztrátou dokázal vyrovnat. Kdyby to byl Talent nebo klidně i X Factor (kde často rappeři soutěží), byl by Janko adeptem na finále, SuperStar je ale zpěvácká soutěž, takže do finále rapper nepatří, nicméně Jankův postup do divadla mi nevadí, tam by to však měla být konečná.

Jan Ožvoldík

Top 3 exotů podle DJ Vlada:

1. Maxim Chahal, prznitel Redhotů, ze kterého by Kiedis i Frusciante znovu spadli do heroinového rauše (u mě jako fanouška RHChP měl jediné štěstí, že nezpíval nic z One Hot Minute, jakkoliv Blood Sugar Sex Magik je ikonické album, ale OHM miluju pro jeho nedoceněnost u fanoušků i samotné kapely, navíc jsem díky němu Redhoty v půlce 90s poznal)
2. Jiří Matucha, český Van Damme a fanoušek Lunetiku (přičemž se nemusím ptát soudružky, jestli to jde dohromady)
3. Pavel Dorotka, Leonardo Da Vinci 21. století, herec, režisér, scénárista, kuchař, model a budoucí kandidát na prezidenta (tak už je mi jasné, kvůli komu bude Milion chvilek za 11 let zaplňovat Letnou)

Top 3 nejlepších podle DJ Vlada:

1. Alica Urcikánová
2. Dominika Rovňanová
3. Timotej Májský

Hodnocení 1. castingu podle DJ Vlada:

S politováním musím bohužel říct, že úroveň talentů byla na to, že to byl první díl, který by měl být tahákem, velmi chabá. Opravdu dobří soutěžící se objevili dohromady tři, zbytek postupujících byl těžký průměr, podprůměr až bizár. A to ani nemluvím o nepostupujících, mezi nimiž to byl jeden exot vedle druhého. Na druhou stranu je pro mě zadostiučiněním, že již v prvním díle jsem našel svou potenciální srdcovku.

Zatímco ze soutěžících cítím rozčarování, naopak z poroty jsem příjemně překvapen. Ostře sledovaná jako Hrabalovy a Menzelovy vlaky je z mé strany samozřejmě má bohyně Monika Bagárová. Přestože jsem její největší fanoušek v republice, tak jsem se obával toho, že jako porotkyně bude příliš měkká a sluníčková, ale velmi příjemně mě překvapila, že dokázala být i věcně kritická, ale zároveň (zvlášť u Ukrajince Vasila) se projevovala empaticky. Škoda jen, že se toho nedožil i její druhý největší fanoušek – Karel Gott, měl by určitě radost. Budu se jedině modlit, aby předčasně neporodila a abych si ji (na rozdíl od StarDance) užil až do finále. Příslibem skvělého porotce je i Marián Čekovský, kterého jsem dosud znal spíš podle jména a z duetu s IMT Smile (Myslím, že móže byť), ale jelikož je to nejen skvělý muzikant, ale i bavič a glosátor, tak má dar výřečnosti, což je pro porotce ideální kombinace. Po Kalim z loňského Voice je to druhý slovenský sympaťák, který dosud v Česku nebyl příliš známý, ale zároveň je jako porotce přínosnější než Kali. V případě Patrície Pagáčové jdu těžce proti proudu (a ta řeka, proti jejímuž proudu jdu, už není Vltava, ale Nil), ale ani ona mi vůbec nevadí. Jasně, jako porotkyně není moc přínosná, ale je to holka od rány, takže s ní rozhodně nebude nuda (a jelikož SuperStar je už v současnosti především čistě zábavná show, tak na nějakou prestiž sere Bílej tesák). Možná je ale můj vztah k Patrícii upraven tím, že ještě pět let před Ulicí (ze které jsem viděl všehovšudy pár dílů kdysi u babičky) jsem jí fandil v Ranči u Zelené sedmy, kde byla ještě malá holka a šikanovala ji tam učitelka (Simona Stašová). To, že Leošovi sedí role porotce dost možná líp než role moderátora, to pro mě není žádné překvapení, jelikož se jako porotce osvědčil už v Talentu. Paradoxně nejvíc mě v prvním díle vytáčel Habera (viz. výše), ale bez něj to prostě nejde.

Co si budeme povídat, soutěžící jsou důležitější složka než potota, proto doufám, že se jejich úroveň v dalších dílech zpelší, nebo že se aspoň vytěží z minima maximum a z nekonkurence vzejde slušná finálová sestava.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 53
1
Tomáš
Reagovat

https://superstar2020.cz/revolucni-rok-2020-se-tyka-i-superstar-toto-bude-ze-struktury-odstraneno/?related_post_from=10615 Tady se píše že letos nebude žádné Semifinále a finalisty vybere rovnou porota. Tenhle web si sice dost cucá z prstu a domýšlí si i věci, které ještě nejsou potvrzené ale ani by mě to asi moc nepřekvapilo. Televize ušetří protože hned bude o 2 živáky méně – semifinále kluků a semifinále holek. Tak to jsem zvědavý jestli to bude pravda nebo ne.

2
Mila1
Reagovat

Vlado, jsem ráda, že se shodneme s hodnocením buranského chování Habery – ta poznámka o velkém nosu byla hodně trapná a jeho „slintání“ nad ztepilou misskou směšné a dělání si legrace z Ukrajince – no nějak mi došla slova.
Stejně jako Tobě se mi nejvíc líbí Alice a Dominika, s Timotejem mám problém – nedá se na něj koukat, poslech OK.
Trochu se obávám, že pokud první díl měl být tahákem, tak ty ostatní díly budou ještě slabší, ale ráda bych se mýlila. Stejně se budu koukat, jak se znám…

3
Tomáš
Reagovat

@Mila1: Na Timoteje se nedá koukat? Vždyť má skvěle vyladěnou image, je na něm hodně vidět že pobýval někde v zahraničí. S ním už stylisti moc práce mít nebudou pokud by došel do živáků. Chápu ale že je to věc vkusu a nemusí sedět každému. Já se bojím že pro obyčejné čechoslováčky bude Timotej málo lidový a že to nebude typ, který by v naší zemi zaujmul masy. Na to by mohl doplatit v hlasování, takové případy už tu v minulosti byly. Ale mě zaujal víc než obě tebou jmenované holky, těch dívčích vítězek už je prostě u nás v posledních letech strašně moc a chtělo by to konečně chlapa. Kluk už u nás nevyhrál SuperStar bezmála celé jedno desetiletí což je už dost síla. Ale nedělám si iluze že by k tomu snad letos došlo, beztak vyhraje zase baba. Vůbec bych se nedivil kdyby to byla Alica.

K Haberovu buranství – vždyť on takový byl vždy a stejně ho lidi žerou. Bez něj to prostě nejde, asi proto sedí v porotě už podeváté.

4
Šarak
Reagovat

Proboha Timotej je stylovej typek, ten prave bude lakat vic vzhledem nez zpevem. A mlady lidi urcite preferujou vic in mlady lidi nez lidove typy ve stylu Czech buranos. Zaujala jeste Laduda a Vasyl. Ostatni prumer, hned se na ne zapomene. Do castingu to chce vic hvezdny pechoty, lidi se chcou bavit, o zpev az tak nejde. Porota fajn, ale Pagacova je marna, nudna, neco si tam kunka. Zajimala by me ta jeji drsnost, jak se v clanku pise. Navic ma blbej vkus. Nechapu hejty na Haberu. Ta holka mela fakt hnusnej klofak, kazdej si toho vsimnul. Ta opatrnost a milosrdny lzi nas jednou dovedou do pekel.

5
Prochor
Reagovat

Habera byl v prvním díle lehce provokatér. Třeba jak se ptal Elišky Ruskové, jestli její kámoš Timotej zpívá líp než Tereza Mašková. Eliška neodpověděla a tvářila se, že nic neslyšela :-)

6
DJ Vlado
Reagovat

@Prochor: To se neptal Habera, ale Mareš :-)

7
Prochor
Reagovat

@DJ Vlado: Aha, takže provokatér Mareš:-) S ním si ještě užijeme srandy.

8
Mila1
Reagovat

@Tomáš: No promiň, ale ty brejle to byla podle Tebe vyladěná image? Vždyť v nich vypadal jak ovčí babička, co plete ponožky. Mně se líbil jeho hlas a zpěv, ale vyladěnou image si představuju trošku jinak. :-) Méně předpotopní.

9
Monika
Reagovat

Ja to vidim jako Mila :-)) Vzhled Timoteje na castingu byl legracni, rezala jsem se smichy, ty obrovske bryle pres celej oblicej , luxus…Jinak jsem asi jedina koho nebavil ani zpevem, ten song miluju, ale bylo to naprosto odrecitovane a pridusene, uvidim dal…

10
Scalex
Reagovat

Letos se sice nepřidám k rekapování, ale Vladovy rekapy rozhodně budu chodit číst, abych viděl, koho se případně vyplatí sledovat jako potenciálně zajímavého a slibného interpreta.

Viděl jsem pár úryvků z prvního večera, je super, že je v porotě Čeky, to je můj velký oblíbenec. Viděl jsem úplně všechny díly slovenského zábavního pořadu Inkognito, kde v naprosté většině dílů účinkuje a v kooperaci s Michalom Hudákom a Marcelom Forgáčom je naprosto kulervoucí. Vlastně se možná víc než na nějaké sestřihy „nejlepší výkony z letošní Superstar“ těším na něco jako „takhle hláškuje Čeky v Superstar“.

Patricie by mi asi až tak nevadila, protože kromě toho, že jsem viděl úplně všechny díly slovenského Inkognita, tak jsem taky viděl úplně všechny díly Ulice (ano, 3833 dílů), takže už jsem na ni zvyklej. 8^) Akorát teda v těch kousích Superstar, co jsem viděl, byly obě dámy brutálně zmalované – proč, proboha? Proč těžké večerní líčení na blbej studiovej casting? Kór když jsou obě hezké a nepotřebují nic moc maskovat a vylepšovat.

Jinak z toho mála, co jsem viděl: ano, Haberu nakopat za poznámky o nosu. Timotej ať kouká vrátit brejle Nadě Urbánkové. Alica byla nejlepší. Pryč s Ladudou. No a Pavel Dorotka – už docela známý na socsítích, na youtube i na ČSFD – prostě soutěží s Václavem Klausem starším o to, kdo je větší narcis, tak holt musel do Superstar, protože se svoji filmovou a seriálovou tvorbou se do televize nedostane.

11
Tomáš
Reagovat

@Šarak: Tak asi dost záleží na tom kdo bude letos nejvíc hlasovat. A největší vzorek hlasujících bohužel neznáme.

Jinak myslím že Timotej má ty brýle právě jako svoji image, tak jako je kdysi nosil Jerguš. Někomu se to třeba může zdát směšné ale třeba zrovna tohle teď v módě hodně letí. Taky ale myslím že by měl rozhodovat i zpěv a ne jen vzhled.

12
Prochor
Reagovat

Mně se u Timoteje nejvíc líbí barva hlasu. To je něco, co se nedá nandat nebo sundat jako nějaké brýle. Zdá se, že právě on je jeden z těch, kteří tady i na FB vyvolávají nejvíc rozporných pocitů. Na FB měl nejvíc příspěvků.

13
Mila
Reagovat

Stejně jako Scalex se ptám, proč tam musí být obě porotkyně tak brutálně a nevkusně zmalované? Jsou to hezké holky a to přehnané líčení působí vyloženě trapně a rušivě.

14
Tomáš
Reagovat

Škoda že pořád není známý vysílací harmonogram, jestli teda fakt žádné semifinále nebude nebo bude, kdy začnou finálová kola a kdy bude znám vítěz. Dokonce nevíme ještě ani hlavní moderátory. Letos si s tím vším dávají nějak načas, snad se to brzy dozvíme. Já hlavně doufám že finalistů bude aspoň 10, moc bych chtěl 12 ale to se mi asi nesplní.

15
nofux
Reagovat

Další novinka letošního roku je že televize vydávají nahrávky jednotlivých vystoupení spolu s vydavatelstvím Warner Music. Tzn. že nahrávky vystoupení těch co postoupili můžete najít i na Spotify nebo třeba tady https://www.youtube.com/watch?v=b4CKVx3T44g

16
Prochor
Reagovat

@Tomáš: Nevím nakolik je tato stránka věrohodná. Ale podle ní budou odstraněna semifinálová kola. Finálová skupina vzejde rozhodnutím poroty rovnou z divadla. Poprvé nebudou o postupu do finále rozhodovat diváci.
https://superstar2020.cz/revolucni-rok-2020-se-tyka-i-superstar-toto-bude-ze-struktury-odstraneno/

17
Prochor
Reagovat

Ještě chci dodat, že zrušením semifinálových kol a možnosti diváků hlasovat o účastnících finále považuji za bezprecedentní porušení formátu Simona Fullera. Nevím, co má tato struktura soutěže ještě společného se Superstar. Příště můžou zrušit i finálová kola a vítěze vybere porota rovnou na castingu. Mimochodem jestli bude o finálové skupině rozhodovat jenom porota, tak si na to letos vybrali opravdu fundovanou porotu. Podle toho bude taky vypadat finále.

18
Tomáš
Reagovat

@Prochor: Vždyť sem to tu už psal, je to hned můj první příspěvek v téhle diskusi. Je vidět že asi mé příspěvky moc nečteš. Počkáme jestli to vůbec bude pravda nebo ne. Pokud ano, tak to pravidla asi umožňují jinak by to přece nemohli udělat. Celkově už o tu show není tolik zájem, tak je možné že pravidla se i po dohodě s Fremantle Media dají ohýbat víc a víc. On už v tom zase není takový rozdíl oproti minulým dvoum řadám SuperStar. Když bylo semifinále jen jedno kluků a jedno holek a diváci vybrali do Finále jen jednoho soutěžícího ( a to ještě šla jistě produkce s výběrem songu na ruku tomu koho si tam přála ) a zbytek soutěžících vybrala porota, tak měli diváci stejně jenom minimální moc. Finalisty v podstatě i tak vybírala hlavně porota a produkce. Nejlepší byla tříkolová semifinále v letech 2006 – 2011, na tom se tady asi shodneme všichni. Ale asi pořád lepší jedno semifinále než vůbec. No ale ať už to bude jak chce, my s tím bohužel nenaděláme stejně nic.

19
Lukša
Reagovat

Pokud si stěžujete na ČS SuperStar, doporučuji se podívat k našim sousedům na západ, do jaké žumpy se tam dostaly castingy. Viděl jsem sice jen půlku jednoho dílu, ale když ho skoro celý prostupují exoti, tak je něco hodně špatně. Mrkněte na krátkou ukázku: https://www.rtl.de/videos/dolicha-grey-macht-s-der-jury-doggy-5e25bdd500e12711f24398c4.html

20
Prochor
Reagovat

Chápu výjimečné postavení Superstar v tom, že jak to jen jde, tak rozhodují diváci. Diváci si v největší míře ze všech soutěží vybírají Idol sami. Jakmile ale někdo začne rozhodovat za nás kdo se nám má líbit, tak se zničí celá výjimečnost a podstata soutěže. A Superstar ztratí svojí hlavní výlučnost a kvalitu.

21
Tomáš
Reagovat

Pro mě Top 3 tohoto dílu

1 Timotej – bez debat, pro mě nejlepší. Skvělá barva hlasu i styl.
2 Mikuláš – pěvecky hodně nedokonalý ale prostě jak řekl Habera zajímavý týpek a mě bavil, taky by mě hodně bavil u něj vývoj v dalších kolech pakliže by se zlepšoval a já v něm potenciál vidím. V divadle asi vypadne ale já bych ho klidně bral i do Finále pokud nebude konkurence kluků moc velká.
3 Karin – Její zpěv taky dost nedokonalý ale něco na ní bylo a svým způsobem mě bavila víc než objektivně lepší zpěvačky Dominika a Alica. Divadlo pro ni ale asi taky bude konečná.

Do top trojky se mi těsně nedostal raper Ján. Rap až na výjimky nijak extra rád nemám ale v tomhle bylo srdce. Pokud ale neumí i intonovat tak je pro další fáze této soutěže zřejmě nepoužitelný. Takže taky asi konec v divadle.

Jsem zvědavý na další díl co nám nabídne, viděl sem ukázku a zatím tam nic moc k vidění nebylo.

22
Lucas
Reagovat

Tak mě zaujali jen Timotej a Alica, jinak průměr a hrůza. Ani Dominika Rovňanová mě nezaujala. Porota průměrná, Habera má občas zbytečný kecy, Čeky je zatím fajn, Monika mi nevadí, Patricie zbytečná a Mareš mi tam moc nesedí.

Nejvíc mi vadí ty příběhy, v anglických nebo amerických show je to taky, taky to nemusím, ale většinou se to dá nějak snýst, ale my to prostě neumíme, je mi z toho skoro vždycky spíš trapně. Takže koukat asi budu dál, ale budu sledovat hlavně ty dva.

23
Sa. I.
Reagovat

Nejvíce ve mně uvízli Mikuláš a Alica, žádný humbuk předem, žádná lovestory či jiná nástavba, prostě mě zaujali sami o sobě, naturprodukty bez „éček“ ;-)

24
Patrik
Reagovat

Lidičky tak castingy se budou vysílat do 5 dubna 8 castingových dílu pak divadlo očekávám 2 díly a pak 5 nebo 6 live show ? Tak že 24- 31 květen finále ?

25
Tomáš
Reagovat

@Patrik: A kde to píšou? Tak záleží jestli fakt semifinále nebude a nebo bude. Taky už by mohli zveřejnit nějaký vysílací plán, nechápu proč je okolo toho pořád ticho.

26
Patrik
Reagovat

@Tomáš: na instagramu se někdo ptal kolik bude castingu a prý přisti tyden zveřejní plan na live show kde asi koupit listky a tak

27
ira
Reagovat

Tak dnes očekávám hodně slabý díl, jedině že by nám televize v ukázkách někoho zajímavého neukázaly ale zase proč na to už v upoutávkách nenalákat aby byla sledovanost? Z toho co bylo v ukázkách tak tam nic extra dobrého nebude, zase hlavně exoti. Obávám se že zase bude bůhví kolik zbytečných castingů a na jejich úkor pak opět bude málo Live kol. Myslím že tenhle díl bude ještě slabší než ten první.

28
Petr
Reagovat

Nejspíš už dál nejsem schopnej koukat na to jak se ksichti Pagacova.. Je naprosto příšerná. Podle mě nejhorší z porotců, kterej tam kdy byl. Jelito…

29
Prochor
Reagovat

Letos to možná vyhraje ta holka ze Španělska.

30
Monika
Reagovat

No super, ze postoupil ten boxer, pro me dneska nejlepsi, krasna barva hlasu, sympatak, zatim muj TOP1 favorit.

31
Monika
Reagovat

Ta posledni slecna pro me total precenena. Uplne tuctovej hlas, v radiu nerozpoznatelnej, k tomu ani ty vysky nejsou uplne silne, i na prvni pohled sice pekna ale opet takova seda myska. Prijde mi, ze tam bylo hned nekolik lepsich holek barvou hlasu i osobnosti. Pamatuji si, jak vetsina byla poprdena tenkrat ze Slepcika, rikala jsem, ze bude marnej. tady si to zkusim tipnout taky, vubec neocekavam, ze by holka zvitezila, i kdyz ji porota vychvalila do nebes.

32
Monika
Reagovat

Zatim to vypada, ze je velka nouze o kluky. ten co zpival Green day, sice dobra image, ale hlas jako moncicak a ten Michal na postup jo v te konkurenci kluku, ale jinak zadna slava. Z holek se mi libila ta cernovlaska, zajimava barva, i na pohled vyrazna, krasne vlasy a oci. Potom jeste mela desne zajimavou barvu ta preafektovana slecna, skoda brutalne nesnesitelneho afektu, jinak bych ji mela jako dvojku dnes. takhle trojka za cernovlaskou.

33
J.
Reagovat

Simvás ať tyhle soutěže aspoň na pár let zruší, vždyť se na to nedá koukat. Jeden tragéd vedle druhého, každej třetí namachrovanej jak mistr světa, bez soudnosti, bez talentu… Výkony bída, bída, šeď a průměr. To co letos pouští by před deseti lety snad ani do castingových kol v tv neprošlo. Za každý díl dobrej max 1 (když hodně tak 2) výkony. Jestli opravdu budou předtočená i semifinálová kola, ani se nedivim, z toho co zatím postupuje, bude hodně těžké nějakou Top10 vůbec udělat. Šílenejm zpěvákům dávají tolik prostoru, ty dobrý schválně neukazují aby si je nechali do divadla nebo tam fakt nic lepšího není? Každý rok si řikám, že horší už to snad být nemůže a pak se chytám za hlavu, kdy těmhle soutěžím bude odzvoněno, protože z původního formátu nezbylo nic a tohle je snad jen trápení fanoušků SS i diváků…

34
Honza
Reagovat

Tvl to byl zbytečnej díl. Hrozně jsem se nudil, to zlatej první díl, kde bylo aspoň pár talentů. Tady to „neutáhla“ ani slečna v závěru, která mi přišla dost tuctová. Dneska obecně naprosto mimo (ne)postupy. ak nějak aspoň trošku soudnej je fakt jen Bagárová s Haberou.

35
Monika
Reagovat

A tu porotu bych rozdelila, pet lidi je hruza, nechala bych jen tu jednu polovinu Caky, Habera, Monika. Nic proti Leosovi ale je tam zbytecnej a urcite by tam nesel sedet za babku, vyhozene prachy, mohli je radsi vlozit do te orezane show.

36
Filip
Reagovat

@Monika: Leos je dobrej, hodnoti podle trendu a takovej nahled se taky hodi. Pagacova je jedina zbytecna.

37
dolores
Reagovat

Michal a Diana

zatial moja finalova dvojka :-D

38
Mila1
Reagovat

Včera se mi líbili hlavně kluci – Tomáš s kytarou, co zpíval Green day, potom Michal s písničkou od Kollera – oceňuji, že ji dal naprosto přirozeně, a taky se mi líbil boxer, protože má krásnou barvu hlasu, je nezaměnitelný a když si dá pozor, aby neutíkal doprovodu, tak věřím, že to dotáhne daleko.
Z holek se mi nejvíc líbila divoženka z Berouna, tam jsem naprosto pochopila Haberu a proč ji okamžitě poslal dál, ikdyž mi bylo líto, že nezpívala déle. Naproti tomu moc nechápu nadšení z poslední dívky, nebyla špatná, ale není to můj šálek čaje.
Porota – čím dál víc se mi líbí Monika, čím dál víc trpím při komentářích Pagáčové.

39
Bezík
Reagovat

Včera mě neskutečně nakrknul nepostup Simony Narovcové, kdejakýho exota pošlou dál a když přijde konečně někdo zajímavej, tak ho zaříznou. Kromě ní mě vlastně nezaujal vůbec nikdo, a už vůbec ne adorovaná Diana, která to letos dost možná celé vyhraje. Tuším nejslabší ročník celé historie SS.

40
Sa. I.
Reagovat

Negativa – nepostup Simony a postup přemotivované, rádoby dokonalé, budoucí herečky :-/
Pozitiva – postup divoženky z Berouna, Michala a boxera :-)
Diana mi spravila oko i ucho na závěr, navzdory zdejší nelibosti ;-)

41
Bezík
Reagovat

@Sa. I.: Pravda, na divoženku z Berouna jsem v nasranosti poněkud zapomněl, ta ušla ;-)

42
popy
Reagovat

1. Nemám ty castingové díly moc rád, proto jsem včera díval hlavně kvůli porotě, ať si srovnám svůj názor s tím, co tady čtu. Takže Čekovský je skvělý, možná jeden z nejlepších porotců, jaký kdy v SuperStar byl, protože je noblesní, a přitom mluví k věci. Takový Klezla s charismatem. :-) Velké překvapení je pro mě Bagárová, u které jsem věděl, že půjde po emocích – ale myslel jsem si, že to budou vesměs ty sluníčkové emoce. Nicméně to, jak včera setřela toho de*ila, který si hrál na rapera, to bylo prostě úžasné. Za Mareše jsem rád, protože u něho jako velice zkušeného moderátora nehrozí, že by byl nudný. Na pěst možná ano, ale nudný rozhodně ne. Habera je Habera, bez něho by to nešlo – a navíc jsem měl pocit, že ho to baví podstatně víc než minule, protože tam má k sobě Čekovského a Mareše. A Solaříková – Pagáčová, upřímně, čekal jsem to podle místních reakcí podstatně horší. Z toho, co jsem včera viděl, byla rozhodně lepší než Dara, Zeťová nebo Vytisková. Někdy mám pocit, že zapomínáme. Takže porota u mě za jedničku.
2. Z postupujících jsem nepochopil tu strašlivou, afektovanou šestnáctiletou herečku, která chodí k psychologovi, aby si ujasnila, jaký má smysl života. Manželka s nadávkami utekla po jejích prvních dvou větách a já jsem prakticky po celou dobu měl chuť řvát. Fakt si nevzpomínám, kdy naposledy jsem zažil něco tak odpudivého. Včetně toho I Feel Good. Líbili se mi kluk, co zpíval Green Day, ten s Kollerem a divoženka. Španělská dcerka slovenských Evy a Vaška je podle mě další z těch technicky dokonalých, ale veskrze nevzrušivých hlasů, které spolehlivě tuhle soutěž vyhrávají. Skoro bych tady vypsal sázky, jestli od ní uslyšíme Vyznanie.
3. A teď něco kacířského. Pokud nahoře propírané potenciální zrušení obou semifinále bude znamenat dva živáky navíc ve finále, jsem jednoznačně pro. Stejně jsou ta SF na houby, když diváci vybírají jenom jednoho postupujícího, a tím, jak je to rozdělené do dvou skupin, přicházíme o jeden potenciální výkon u všech finalistů. Bojím se ale spíš toho, že SF sice zruší, ale F zůstane zase tak zeštíhlené jako minule. A to by bylo zlé.

43
popy
Reagovat

Jo, a ten nepostup Nárovcové mě taky fest nakrknul. Zvlášť když poslali dál tu, kterou nechci nijak charakterizovat, ať mi to admin nesmaže, a vlastně i boxera, který byl podstatně horší než Simona (jakkoli třeba jemu jsem ten postup docela i přál).

44
Monika
Reagovat
45
Rena
Reagovat

První díl nic moc, nuda, zaujala mě jen Alice a Timotij. Druhý díl lepší, více zajímavých postupujících – Veronika z Berouna, i poslední Diana – má 15, myslím, že až ji namalují a lépe oblečou, bude působit úplně jinak. Habera měl pravdu – v tomhle věku, takovej hlas! 28letej zápasník mě taky dostal, takovej zpěv jsem tedy nečekala ! I Michal se mi líbil… Solaříková by měla být do živáků odebrána a Leoš by to měl moderovat. Tři budou úplně stačit a Nova ušetří. Než se porota – všech 5 ted vymáčkne, kdy to mají často sestříhaný, tak člověk povyroste, neumím si to představit na živo.

46
anonym
Reagovat

Kupodivu mi nikdo z postupujících nevadil, ani Diana, ani boxer, ani divoženka.
Porotci jsou čím dál lepší, anebo si zvykám. Mareš začíná bavit, Bagárová toho naštěstí moc neřekne, no a Pagáčová. Jediný prvek poroty naprosto marný. Ono utřít rapera nebyl problém, tam by poznal i hluchý, že je to jeden trapas. Patricie se výjimečně nemusela dívat vpravo vlevo co ostatní, aby se neztrapnila.
Naopak trapas byl běh za Dianou, setřásla husinu a všem ukázala, že má na podprdu. MMCH měla stejný oblečení jen v jiné barvě jako soutěžící, kterou taky úspěšně setřela, jestli nepotřebuje podprdu větší velikosti a pak, děvče hloupé, navleče na sebe totéž :-)

47
Sa. I.
Reagovat

@popy:

„Herečka“ bude mít v SS podobnou úlohu jako Pavlína v MCH ;-)

48
Ananas
Reagovat

Uaaaaaa, slečna hééérečka, zachraň se kdo můžeš!
(Uf, děkuji za pozornost)
Jinak pro mne jednoznačně nej Michal a Divoženka.

49
popy
Reagovat

@Monika: Hm, zlatá Tereza Mašková, tady to vypadá na léta cepovaný a chystaný marketingový produkt ze strany rodičů. Teď už je jasné, že k téhle písničce fakt dojde.

50
dolores
Reagovat

Michal …..
nezvyknem fandit rockerom, ale co narobim :-)) a vlasy nech si zapusti ako tu …

https://www.youtube.com/watch?v=efqraDOq6rM

51
Mila1
Reagovat

@dolores: No teda.. takhle jsem si to představovala.

52
Lucas
Reagovat

Musím říct, že mi nějak začíná víc vadit Leoš. Nevím přesně, co mi vadí. Nepřirozenost nebo nadřazenost? A to ho mám jinak celkem rád. To už mi kupodivu vadí míň i Pagáčová, která je sice zbytečná, ale až tak mi nepřekáží.

Jinak co se týče talentu, tak velká bída. Jestli by se našli 3 dobří, tak přeháním :(

53
DJ Vlado
Reagovat

Rekap je venku :-) Tentokrát vás překvapí nejen titulek článku, ale i první místo v mém žebříčku :-)

Přidat komentář